Олімпійці Харківщини повезли до Лондона флаг та мрії про квартири

11.07.2012 17:22 Спорт
Губернатор Харівської області Михайло Добкін вручив олімпійцям Харківщини пам'ятні годинники та побажав їм "звіряти час з харківським".

Сьогодні у ХОДА губернатор зустрівся зі спортсменами, які представлятимуть Україну і Харківську область на XXX літніх Олімпійських іграх в Лондоні, і їх тренерами.

Михайло Добкін вручив спортсменам пам'ятні годинники, сертифікати на матеріальну допомогу та прапор Харківської області, як талісман і запоруку вдалого виступу.

- Дуже символічно, що сьогодні подарунки та сертифікати вручили люди, які вже приносили славу колишньому СРСР і завойовували медалі на давніх олімпійських іграх. Молоді спортсмени, отримавши напуття з рук відомих олімпійців, взяли деяку естафетну паличку, а дух і традиції – це додаткові можливості, які приведуть нашу збірну до перемоги», – підбив підсумок губернатор Харківської області.

Також губернатор подарував спортсменам флаг Харківської області і попросив залишити на ньому свої автографи, а в разі перемоги брати флаг із собою на п'єдистал пошани.

Як зазначив Михайло Добкін, в разі завоювання медалей нашими олімпійцями вдома на них чекатимуть винагороди: квартири та машини або грошову винагороду.

У свою чергу олімпійці вручили Михайлу Добкіну подяку "за підтримку у підготовці до ХХХ Олімпійських ігор у Лондоні".

У зустрічі також взяли участь заступник голови ХОДА Євген Савін, віце-президент ХОО НОК України, дворазовий олімпійський чемпіон з волейболу Юрій Поярков та олімпійська чемпіонка з легкої атлетики Людмила Джигалова.

Валерій Несенов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта