Металіст став домашньою ареною Шахтаря до кінця року

30.01.2017 12:16 Спорт
Фото: readfootball.com Фото: readfootball.com
“Гірники” підписали відповідний договір з головною спортивною ареною Харкова.

Як повідомляє офіційний сайт донецького клубу, згідно з цим договором тепер всі домашні матчі єврокубків, Прем'єр-ліги та Кубка України “Шахтар” буде проводити у Харкові. Угода розрахована до кінця 2017 року. Таким чином, у разі чемпіонства "Шахтаря" в цьому сезоні і автоматичного потрапляння в групу Ліги чемпіонів, у Першу столицю можуть завітати такі великі клуби Європи, як "Барселона", "Реал", "Баварія", "Челсі" та ін.

– Матчі, які ми провели в Харкові, підтвердили, що в цьому регіоні у нас є багато вболівальників “Шахтаря”. Ми вдячні владі Харкова та області, а також ФФУ за можливість виступати на стадіоні “Металіст”. Це дозволить нам бути ближче до своїх уболівальників, і я переконаний, що ми зможемо порадувати їх красивою грою і хорошими результатами, – сказав генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін.

Всі витрати по догляду за газоном ОСК "Металіст" візьме на себе "Шахтар". При цьому команда продовжить базуватися в Києві та тренуватися в Святошино.

Нагадаємо, що найближча гра “Шахтаря” в Харкові відбудеться 23 лютого. "Гірники" прийматимуть іспанську “Сельту" з Віго в рамках 1/16 фіналу Ліги Європи.

По темі: Коли розпочнеться продаж квитків на матч "Шахтар" – “Сельта” в Харкові (фото)

Володимир Олександров

Автор: Администратор сайта