Параолімпійській чемпіонці Наталії Прологаєвій шукають квартиру у Харкові

11.12.2012 14:01 Спорт
Фото Віктора Кочетова Фото Віктора Кочетова
Керівництво області активно вишукує найбільш комфортні варіанти для забезпечення житлом багаторазової чемпіонки цьогорічної Параолімпіади у Лондоні лозівчанки Наталії Пролагаєвої.

Про це сьогодні розповів депутат Харківської обласної ради Віктор Христоєв.

- Звісно, й мови бути не може про те, щоб належним чином увіншувати кращу спортсменку Параолімпійських ігор, - зазначив Віктор Христоєв. - Саме тому, зараз спільними зусиллями і депутатського корпусу, і обласної та Харківської міської влади ведемо активну роботу в цьому напрямку. Спочатку розглядалася можливість надання житла відомій спортсменці в місті Лозова. Але, якщо вона й надалі буде брати участь у найпрестижних змаганнях, то слід вирішувати житлове питання саме у Харкові. Справа в тому, що в Лозовій немає належних умов для тренування і вона готувалася до спортивних стартів у столиці Слобожанщини. А з Лозової, звісно не наїздишся до обласного центру. Тому і слід розглядати цей варіант як головний.

Нагадаємо, параолімпійська чемпіонка не має житла у Харкові. Двоє її синів живуть із бабусею у Лозовій, а Наталія у студентському гуртожитку. Бачиться із дітьми спортсменка лише у неділю, називаючи себе при цьому «недільною мамою».

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта