Повістка до армії для Едмара та заява ФК "Металіст"

22.07.2014 06:55 Спорт
34-річний півзахисник “Металіста” Едмар отримав повістку в українську армію. Бразильця, який не так давно став українцем, така звістка застала зненацька.

“Я дуже здивувався повістці, тому що я цього не чекав, і коли побачив, то навіть не знав, що робити. Я звернувся в клуб, вони сказали принести їм цей папір, тоді й будуть вирішувати це питання. Я не знаю, може, хтось із моїх партнерів по команді, українців, теж отримав повістку, але мені ніхто нічого не говорив. Дружина моя дуже злякалася, але я її заспокоїв, сказав, що все буде гаразд. Усім займається клуб, я ж постійно тренуюся, скоро старт чемпіонату”, — сказав Едмар.

“Якби раптом дійсно довелося йти в армію, я не знаю, що б я робив. Єдине, що я вмію добре, — грати у футбол”, — додав футболіст.

Нагадаємо, Едмар Галовський де Ласерда (саме так після одруження з українкою звучить повне ім’я уродженця бразильського штату Сан-Паулу) отримав громадянство України у березні 2011 року. Відтоді футболіст провів 9 матчів за національну збірну і став автором 1 забитого м’яча.

Тим часом прес-служба харківського “Металіста” поширила офіційну заяву з приводу повідомлень у ЗМІ про наступний масовий розпродаж футболістів команди.

“У відповідь на повідомлення ряду ЗМІ ФК „Металіст“ заявляє, що інформація про рішення президента клубу про тотальний розпродаж гравців команди не має під собою ніяких підстав.

Президент „Металіста“, як і раніше, вірний команді, планує розвивати її і з оптимізмом дивиться в майбутнє. Наші гравці — головний актив клубу.
Багато хто намагається інтерпретувати повідомлення про розвиток дитячої академії і підвищену увагу до дитячого і юнацького футболу як спробу відійти від клубу і перестати інвестувати в нього, однак така позиція в корені невірна. Ми просимо колег не піддаватися на провокації, довіряти тільки офіційній інформації клубу і не поширювати завідомо неправдиву інформацію”, — йдеться в офіційній заяві ФК “Металіст”.

Джерело: УНН
Автор: Администратор сайта