Проблеми «Челсі» продовжаться і в матчі з новачком Прем'єр-ліги. Прогноз СК

12.12.2017 15:10 Спорт
Фото: sport.znaj.ua Фото: sport.znaj.ua
Сьогодні, 12 грудня, стартує 17-й тур англійської Прем'єр-ліги, в рамках якого «аристократи» гостюватимуть у Хаддерсфілді.

«Хаддерсфілд»  «Челсі», початок о 22.00 за київським часом.

Чинний чемпіон Англії «Челсі» вкрай невдало провів останній тур. Підопічні Антоніо Конте пропустили ранній гол у виїзному матчі проти «Вест Хема», потім безуспішно билися об оборонні редути «молотобійців» і в підсумку сенсаційно програли (0:1).

Фото: news.sportbox.ru

Для «Хаддерсфілда» минулий тур пройшов зовсім інакше. Новачок Прем'єр-ліги перервав чотириматчеву програшну серію, перемігши в рідних стінах «Брайтон» 2:0.
Без огляду на зовсім різні рівні сьогоднішніх суперників, думаємо, легкої прогулянки для команди Конте очікувати не варто. «Хаддерсфілд» вдома виглядає досить переконливо. На «Джон Смітс» в цьому сезоні вже був битий «Манчестер Юнайтед» (2:1), а інший манчестерський клуб з великими труднощами набрав три очки в Хаддерсфілді, здобувши вольову перемогу (2:1).

Фото: futzone.ru

Очікуємо, що сьогоднішній матч з «Челсі» пройде за схожим сценарієм, що і з «Манчестер Сіті». За рахунок класу своїх гравців «аристократи», швидше за все, доб'ються перемоги, але зробити це їм буде вкрай важко. Ускладнює їм виконання цього завдання і відсутність Альваро Морати: за словами Конте, у іспанського форварда проблеми зі спиною, і матч з «Хаддерсфілдом» він точно пропустить.

Виходячи з цього, припускаємо, що «Хаддерсфілд» не програє в два м'ячі, тому беремо команду Вагнера «з форою +1,5». За цей варіант вітчизняні букмекери дають в районі 1,6.
Можна ризикнути і взяти господарів «1Х», за «смачніші» 2,8, але ми обмежимося більш надійною ставкою.

Ставка «СК»:

«Хаддерсфілд» «з форою +1,5» за 1,6.

Розмір ставки — 7500 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

Теги: