Прогноз «СК» на чемпіонат світу: Бразилія і Бельгія обміняються голами

06.07.2018 10:46 Спорт
Фото: ijevsk.bezformata.ru Фото: ijevsk.bezformata.ru
Сьогодні, 6 липня, в рамках чвертьфіналу ЧС-2018 в Росії Бразилія зустрінеться з Бельгією. Матч розпочнеться о 21:00 за київським часом.

Обидві команди подолали групову стадію досить впевнено. Збірна Бразилії після несподіваної втрати очок у стартовому турі (нічия зі Швейцарією 1:1) набрала максимум очок в останніх двох матчах, обігравши Коста-Ріку та Сербію по 2:0. З аналогічним рахунком підопічні Тіте розібралися в 1/8 фіналу з Мексикою.

Фото: sport31.ru

Бельгія, в свою чергу, разом з Уругваєм стали єдиними командами на груповій стадії, які закінчили її з максимальним показником. Команда Роберто Мартінеса стартувала з розгромної перемоги над скромною Панамою (3:0). Потім «червоні дияволи» «пройшлися катком» по Тунісу (5:2), а в заключному турі мінімально обіграли Англію (1:0). Завдяки цьому успіху бельгійці не тільки закінчили груповий раунд з максимальним показником, а й стали найрезультативнішою командою на цій стадії з дев'ятьма м'ячами.

В 1/8 фіналу команду Мартінеса чекала скромна Японія, яка, на думку багатьох експертів, не повинна була стати серйозною перешкодою для бельгійців. Але футболісти з Країни висхідного сонця здивували футбольну громадськість і були за крок від сенсації.

Перший тайм цього поєдинку, як і очікувалося, пройшов під диктовку бельгійців, але японці впевнено стримували натиск опонента. А після перерви самі взялися за справу і менше ніж за десять хвилин другого тайму «вистрілили дуплетом». Приголомшені бельгійці не могли повірити в те, що відбувається — одна з найсильніших збірних мундіалю знаходилася в таймі від вильоту. Однак команда Роберто Мартінеса зуміла зібратися — вона не тільки зрівняла рахунок, а й вирвала перемогу в компенсований час 3:2 і вийшла на Бразилію.

Фото: ftbl.ru

«Червоні дияволи» проти «пентакампеонів» — смачна вивіска, яка не залишить байдужими футбольних уболівальників сьогоднішнім вечором. І ми думаємо, що команди своєю грою виправдають очікування фанатів, покладені на цей матч. А надії наступні — голи, голи, і ще раз голи. І думаємо, що обидві команди зможуть впоратися з цим завданням з лишком. В обох колективів у розпорядженні є топові атакуючі гравці, які поодинці можуть вирішити результат матчу. Тому наш прогноз на цей матч виключно на голи. У цьому матчі дуже добре виглядає ставка «обидві заб'ють» за 1,7. Для більш ризикованих гравців радимо звернути увагу на «тотал більше 2,5 і обидві заб'ють». За це букмекери в середньому дають 2,45.

Прогноз «СК»

1) Бразилія — Бельгія — «обидві заб'ють» за 1,7

Розмір ставки40000 умовних фішок.

2) Бразилія — Бельгія — «обидві заб'ють і тотал більше 2,5» по 2,45

Розмір ставки20000 умовних фішок.

У банку «СК» 100000 фішок при стартових 200000.

Сашко Комаренко