Прогноз на футбольні матчі «Янг Бойз» – «Динамо» і «Башакшехір» – «Брюгге»

02.08.2017 09:15 Спорт
Фото: zik.ua Фото: zik.ua
Сьогодні, 2 серпня, «СК» пропонує любителям ставок знову зіграти «експресом» і звернути увагу на поєдинки третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

«Янг Бойз» – «Динамо»

Між першою зустріччю цих команд, яка завершилася перемогою українців 3:1, пройшов рівно тиждень. За цей час команди встигли провести по одному чергового матчу у внутрішній першості. Так, «Динамо» в рідних пенатах не залишило «каменя на камені» від львівських «Карпат» – 5:0. А «Янг Бойз», в свою чергу, теж неабияк покуражився минулими вихідними. Підопічні Адольфа Хюттера на виїзді легко розібралися з «Грассхоперсом» - 4:0. Як бачимо, обидві команди до важливого протистояння підходять в піднесеному настрої.

Фото: isport.ua

Що стосується безпосередньо сьогоднішнього матчу, то, думаємо, що гра буде зовсім інша, ніж тиждень тому. І на це є кілька причин. По-перше, на користь господарів може зіграти їх штучне поле, до якого кияни явно не звикли, а от для швейцарців навпаки, що є для них, зрозуміло, козирем. По-друге, швейцарці вміють відігравати гандикап у два м'ячі після першого матчу, що вони продемонстрували рік тому в іграх проти «Шахтаря». Звичайно, озиратися на ті матчі киянам не варто, але в той же час забувати їм це не треба. Ну, і, по-третє, швейцарці віддадуть всі сили, щоб домогтися позитивного результату. Навіть незважаючи на те, що Хюттер не зможе розраховувати на основного воротаря Давида фон Балльмооса, який отримав травму в матчі з «Грассхоперсом», і швидше за все, з тієї ж причини партнерам у грі з українцями не допоможе один з лідерів команди, півзахисник Міралем Сулеймані. Але за відсутності серба себе добре проявляє Крістіан Фасснахт, який діє на позиції Міралема. Спершу Крістіан забив той потрібний для команди гол в Києві, а через кілька днів в Цюріху записав на свій рахунок дубль і гольову передачу. Так що, як за Раве з Оаро, так і за Фасснахтом киянам треба стежити досить уважно.

Великий Слобожанський ярмарок пройде у Харкові

У «Динамо», в свою чергу, через травми можуть не зіграти відразу два гравці «основи» – Євген Хачеріді і Сергій Сидорчук.

Щодо прогнозу, то в цьому матчі «СК» віддає перевагу господарям. «Янг Бойз» налаштований рішуче і зробить все можливе, щоб добути для себе позитивний результат. Тому радимо вам брати «Янг Бойз» або «з 0» або «з Х». Ну, а більш ризиковані гравці можуть взяти й «чисту» перемогу швейцарців. Але ми, так як граємо «експресом», у цій ставці перестрахуємося і візьмемо «Янг Бойз» «з +1».

«Башакшехір» – «Брюгге»

Перейдемо ще до одного цікавого лігочемпіонівського поєдинку, який сьогодні ввечері пройде в Стамбулі між «Башакшехіром» і «Брюгге». У першому матчі в Бельгії команди влаштували для уболівальників справжній трилер. До 16-ї хвилини бельгійці вели 2:0 і з таким рахунком пішли на відпочинок. Перерва пішла на користь туркам, які менше ніж через півгодини після відновлення гри вже вигравали 3:2. Але господарі не дали гостям повернутися додому з перемогою – на 79-й хвилині Денсвіл зробив дубль, тим самим зрівнявши рахунок.

Минув тиждень, і команди знову зустрічаються, тільки в Туреччині, де і вирішиться путівка в наступний раунд Ліги чемпіонів. У цей відрізок часу стамбульці готувалися виключно до протистояння з бельгійцями, а «Брюгге», в свою чергу, минулими вихідними встиг стартувати у внутрішній першості. І зробили це чудово. Підопічні Івана Леко на виїзді розгромили «Локерен» – 4:0. Дубль у цьому матчі зробив екс-гравець «Зорі», який захищав кольори луганчан ще в минулому сезоні, Денніс Бонавентуре.

Фото: sportarena.com

Думаємо, що зараз, як тиждень тому, команди порадують уболівальників результативним футболом. Спершу хотіли поставити на «тотал більше 2», але за останні кілька днів «коф» в середньому «просів» з 1,4 до 1,23. Що, зрозуміло, замало. Можете зіграти в цьому матчі «тотал більше 2,5», але ми радимо вам зробити ставку на те, що команди обміняються голами. «Брюгге» забивати просто необхідно, а коли це зроблять бельгійці, то, думаємо, за Адебайором і компанією теж «не заіржавіє».

Ставка «СК» «двійником» – «Янг Бойз» «з форою + 1» за 1,22 і «Башакшехір» – «Брюгге» – обидві заб'ють за 1,55. Підсумковий коефіцієнт – 1.89
Розмір ставки – 2000 умовних фішок.
У банку «СК» залишилося 20223 фішки при стартових 20000.

Сашко Комаренко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта