Прогноз на матч Ліги чемпіонів у Харкові: команди порадують голами

18.09.2018 14:30 Спорт
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
Завтра, 19 вересня, донецький «Шахтар» на ОСК «Металіст» стартує в Лізі чемпіонів.

Сьогодні, 18 вересня, починається груповий раунд Ліги чемпіонів 2018/2019. На цьому етапі змагань Україна представлена тільки однією командою, чинним чемпіоном країни донецьким «Шахтарем». «Гірники» почнуть свій шлях у найпрестижнішому клубному турнірі Старого світу завтрашнім матчем проти німецького «Хоффенхайма» в Харкові.

До початку групового етапу ЛЧ підопічні Паулу Фонсеки підходять у доброму гуморі. Минулими вихідними, 15 вересня, «гірники» впевнено обіграли на виїзді міцну «Олександрію» 2:0. Тепер «шахтарі» спробують продовжити свою переможну серію, яка триває п'ять поєдинків, у матчі проти «Хоффенхайма».

Фото: fakty.ua

Німці, на відміну від українців, свій останній матч внутрішньої першості програли, несподівано поступившись на виїзді новачку Бундесліги дюссельдорфській «Фортуні» 1:2. Після трьох турів команда Юліана Нагельсманна набрала всього три очки і розташовується на 11-му місці.

Фото: achtzehn99.de

Незважаючи на не найвдаліший старт сезону у виконанні «Хоффенхайма», німецька команда здатна принести чимало клопоту «Шахтареві». Німці сповідують атакуючий стиль гри, і, думаємо, що без забитого м'яча команда Нагельсманна поле ОСК «Металіст» не покине. «Шахтар», у свою чергу, теж любить грати в атакуючий футбол, плюс на боці українців багатий єврокубковий досвід, чим не може похвалитися німецька команда, яка тільки зараз дебютує на груповій стадії ЛЧ.

Думаємо, що в цьому поєдинку глядачі на ОСК «Металіст» побачать результативну гру, а саме голи три, як мінімум. Тому наш прогноз — «тотал більше 2,5», за що вітчизняні букмекери дають близько 1,6. Можна ризикнути і взяти «тотал більше 3» за більш «смачний» коефіцієнт. Що стосується рахунку, то, думаємо, «Шахтар» виграє десь 2:1, 3:1.

Прогноз «СК»:

«Шахтар» — «Хоффенхайм» — тотал більше 2,5 за 1,6.

Розмір ставки — 17 600 умовних фішок.

У банку «СК» 220 000 фішок при стартових 200 000.