Прогноз «СК» на Лігу чемпіонів: українці пройдуть далі

13.08.2018 15:30 Спорт
Завтра, 14 серпня, відбудеться матч-відповідь між київським «Динамо» і празькою «Славією» в рамках 3-го кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

У першому матчі майже тижневої давності київське «Динамо» втратило перемогу в компенсований арбітром час. Тоді на 83-й хвилині рахунок відкрив півзахисник киян Беньямін Вербич, а вже за кілька хвилин до фінального свитка столична команда пропустила з пенальті, тим самим втративши бажану перемогу. Хоча і виїзна гольова нічия теж сприймається як хороший результат.

Фото: slavia.cz

«Славія» підходить до київського поєдинку в хорошому настрої. Пражці на минулих вихідних, 10 серпня, в рамках чемпіонату Чехії на виїзді зустрічалися з «Младой-Болеслав» і добули мінімальну перемогу (1:0), набравши, таким чином, 12 очок з 12 можливих. «Динамівці» свій матч внутрішньої першості пропускали — гру з «Маріуполем» перенесено на 26 вересня.

У першому матчі «Славія» залишила хороше враження, створивши низку небезпечних моментів біля воріт Дениса Бойка, втім, чехів підводила реалізація. «Динамо», в свою чергу, вкрай блякло відіграло в атаці і дуже багато дозволяло гравцям команди-суперниці біля власних володінь. Однак, думаємо, що на НСК «Олімпійському» завтра ми побачимо зовсім інше «Динамо», якому, безумовно, під силу проходити «Славію», причому в основний час матчу.

Фото: fcdynamo.kiev.ua

Ситуація змушує «Славію» забивати як мінімум один раз. У пражців будуть з'являтися вільні зони, чим можуть скористатися вибухові Беньямін Вербич і Віктор Циганков. Тому ми припускаємо, що «Динамо» виграє у цьому матчі, за що вітчизняні букмекери дають в районі 1,8.

«Динамо» — «Славія» — перемога «Динамо» за 1,8.

Розмір ставки — 38000 умовних фішок.

У банку «СК» 160000 фішок при стартових 200000.