Прогноз СК: «Червоні» знову порадують голами

22.01.2018 16:10 Спорт
Фото: sports.ru Фото: sports.ru
Сьогодні, 22 січня, відбудеться поєдинок між «Суонсі» і «Ліверпулем», які закривають програму 24 туру англійської Прем'єр-ліги.

«Суонсі» — «Ліверпулем»,початок — о 22.00 за київським часом

«Ліверпуль» зараз набрав просто фантастичних хід. Команда Юргена Клоппа в минулому турі ефектно здолала лідера першості «Манчестер Сіті», тим самим продовживши свою безпрограшну серію в усіх змаганнях до 18 матчів. Зараз «Суонсі» не виглядає таким колективом, який зможе зупинити «червоних», адже валлійці перебувають на самому дні турнірної таблиці.

«Ліверпуль» має перемагати, забиваючи при цьому десь м'яча три-чотири. І, швидше за все, «мерсисайдцям» це виявиться під силу. Втім, ми думаємо, що «сухо» в Уельсі вони не переможуть.

Фото: sports.ru

У домашніх матчах цього розіграшу АПЛ, «Ліверу» не забивав тільки ледачий. А саме — «Сток Сіті і «Борнмут», хоча, і ті, і інші, мали хороші можливості для взяття воріт.

З нападом у «лебедів» справи йдуть вкрай погано. Вони забили всього 14 голів в 23 матчах, що є найгіршим показником ліги. Втім, незважаючи на вкрай беззубу гру команди в атаці вони матимуть свої моменти у ворожих воріт. І в першу чергу це відбудеться через розхлябану гру «Ліверпуля» в обороні. Швидше за все, в цьому матчі в складі гостей з'явиться найдорожчий бек в історії Вірджіл ван Дейк. Але, голландець навряд чи відразу зможе вирішити всі проблеми «червоних» в захисті.

Фото: swanseacity.com

Тому, ми думаємо, що в цьому пройде ставка «обидві заб'ють», за що вітчизняні букмекери дають близько 2. Як альтернатива — «тотал голів більше 3», де «відповідь» приблизно така ж. І той, і той «заряд» повинен залітати без проблем. Що стосується точного рахунку, то припустимо — 3:1 або 4:1 на користь «Ліверу».

Ставка «СК»:

«Суонсі» — «Ліверпулем» «обидві забьють» за 2.

Розмір ставки — 7000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко