Прогноз СК: «Реал» знову мучитиметься

26.01.2018 17:52 Спорт
Фото: real-madrid.ru Фото: real-madrid.ru
Центральний матч 21-го туру іспанської Прімери пройде завтра, 26 січня, на «Местальї», де «Валенсія» прийматиме мадридський «Реал».

«Валенсія» — «Реал», початок — о 17.15 за київським часом

«Валенсія» просто блискуче проводить поточний сезон, перебуваючи на третьому рядку, проте останнім часом команду Марселіно Тораль сильно лихоманить. «Кажани» забуксували в грудні минулого року, і до сих пір не можуть прийти в себе, показуючи невиразний футбол і погані результати. Втім «Валенсія» підходить до важливого матчу з «Реалом», який йде слідом за нею, в гарному гуморі. Серед тижня, що минає» левантійці з боями пройшли в півфінал Кубка Іспанії, здолавши «Алавес» в серії післяматчевих пенальті. Здається, що ця перемога дасть певний поштовх команді, яка повинна вийти максимально зарядженою на суботній поєдинок.

Фото: ua-football.com

Стан «Реала» ще гірше. Мадридська команда знаходиться в глибокій кризі, і виходу з неї поки не видно. Після чотирьохматчевої безвиграшної серії у внутрішній першості «Реал» тиждень тому нарешті переміг. І зробив це досить переконливо, «розібравши на запчастини» «Депортіво» з Ла-Коруньї. Однак не минуло й тижня, як команда Зінедіна Зідана знову осоромилася. На цей раз в кубковій баталії проти «Леганеса». «Реал» сенсаційно програв вдома скромному опонентові 1:2, і вперше вилетів з Кубка Іспанії, вигравши перший виїзний матч. Команда психологічно подавлена, і нічого хорошого її не світить і завтра на «Местальї».

Фото: gazeta.ru

Ми думаємо, що в цьому поєдинку, «Валенсія», як мінімум не програє. На стороні левантійців і статистика, яка свідчить — «Реалу» на «Местальї» грати вкрай важко. В останніх чотирьох поєдинках в «лігві» «кажанів» в рамках Прімери, «вершкові» двічі зіграли внічию і стільки ж раз програли. Навряд чи в суботу «Реал» перерве серію сумних виступів на «Местальї». Виходячи з цього, ставимо на непрограш «Валенсії», за що букмекери дають близько 2,26. Також можна зіграти і Валенсію «з 0» за більш привабливі 3,75,

Ставка «СК»:

«Валенсія» — «Реал» — непрограш господарів за 2,26.

Розмір ставки — 5000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 10000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко

 

Теги: