Прогноз СК: «Стара сеньйора» не програє на «Уемблі»

07.03.2018 16:15 Спорт
Фото: rsport.ria.ru Фото: rsport.ria.ru
Сьогодні, 7 березня, в рамках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів пройде матч-відповідь між «Тоттенхемом» і «Ювентусом».

Перший поєдинок між «Старою сеньйорою» і «шпорами» завершилася бойовою нічиєю 2:2. Ту гру «Юве» почав дуже активно, швидко повів 2:0, але примудрився розгубити свою перевагу, не реалізувавши при цьому пенальті. У боротьбі за путівку до чвертьфіналу букмекери віддають перевагу англійській команді, але ми думаємо інакше.
Звичайно, атакуючі гравці лондонців на чолі з кращим бомбардиром команди Гаррі Кейном можуть створити неприємності будь-якій команді, але ось саме гра в обороні у «Ювентуса» одна з найнадійніших в Європі. Тому у англійців можуть виникнути великі труднощі в досягненні бажаного — голів.

«Ювентус» в останньому турі Серії А здобув важку перемогу в Римі над «Лаціо», забивши в компенсований час. Цей успіх повинен добре позначитися на моральному стані італійського гранда перед важливою грою на «Уемблі».

Італійці знову залишаться ні з чим в Харкові. Прогноз СК

«Юве» більш досвідчений єврокубковий боєць, тому, думаємо, він навряд чи поступиться в столиці Англії. Виходячи з цього, робимо ставку на італійців — «Стара сеньйора» не програє за непогані 1,7. Також радимо повірити в прохід «Юве» за більш «смачні» 3.

«Тоттенхем»  «Ювентус» — непрограш гостей за 1,7.

Розмір ставки — 7500 умовних фішок.

У банку «СК» 5000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко