Прогноз «СК» на Лігу чемпіонів: «червоні» візьмуть своє на «Енфілді»

24.04.2018 16:03 Спорт
Фото: lolfootball.net Фото: lolfootball.net
24 квітня відбудеться матч 1/2 фіналу ЛЧ «Ліверпуль» — «Рома».

Після жеребкування попереднього раунду Ліги чемпіонів мало хто очікував побачити ці команди в півфіналі. Якщо прохід «Ліверпуля» ще й виглядав більш-менш імовірним, то ось вихід «Роми» — це справжнє диво. Точніше, подвиг, який здійснили римські футболісти в матчі-відповіді проти «Барселони», обігравши її вдома 3:0. «Вовки», зрозуміло, хочуть продовжити свою казку і потрапити у фінал, який відбудеться в Києві, але зробити їм це буде дуже непросто.

Фото: uefa.com

«Ліверпуль» в цьому сезоні показує яскравий і атакуючий футбол, завдяки якому підопічні Юргена Клоппа і здолали «Манчестер Сіті» із загальним рахунком 5:1. Навряд чи римляни будуть давати стільки багато відкритих зон для вибухових Садіо Мане, Роберто Фірміно і, звичайно, Мохаммеда Салаха, що дозволяла собі команда Гвардіоли. Втім, незважаючи на це моменти у цієї трійці біля воріт Аліссона однозначно будуть.

Фото: ua-football.com

Звичайно, мета у «Ліверпуля» на домашній матч — виграти якомога переконливіше і не пропустити. У «Роми», у свою чергу, не програти, допустима навіть мінімальна поразка. Сценарій гри залежатиме від того, хто заб'є перший гол. Якщо рахунок відкриють «червоні», а потім заб'ють ще один, то, швидше за все, «вовки» побіжать вперед і отримають ще кілька м'ячів, як це було на виїзді з «Барселоною». Якщо гості заб'ють першими, то ще глибше закриються на своїй половині поля і будуть усіма силами захищати позитивний для себе результат.

Ми думаємо, що «Ліверпуль» діятиме першим номером і переможе, але не вб'є інтригу цього півфіналу на «Енфілді». Напевно, «червоні» здолають гостей зі столиці Італії десь з рахунком 2:0, 2:1 або 3:1. Наш прогноз — перемога «Ліверпуля», за що вітчизняні букмекери дають близько 1,5. Також можна ризикнути і взяти «червоних» «з форою -1,5» за більш привабливі 2,15.

«Ліверпуль» — «Рома» — перемога «Ліверпуля» за 1,5.

Розмір ставки — 20000 умовних фішок.

У банку «СК» 160000 фішок при стартових 200000.

Сашко Комаренко