Розгромний футбол у Харкові. Металіст - Севастополь 3:1 (ВІДЕО)

27.08.2013 05:46 Спорт
http://korrespondent.net http://korrespondent.net
Харківський Металіст розгромив ФК "Севастополь" на своєму стадіоні у суботу, 24 серпня, 3:1.

Гра тримала в напрузі до останніх хвилин. Господарям вдалося забити швидкий гол, але "моряки" не здалися на милість харків'янам, а намагалися гостро атакувати. Небезпека біля воріт Дішленковича була після стандартів, пише ТСН.

У середині тайму повинен був забивати Левандовськи, але капітан гостей з метра не влучив у ворота. Хльосткий удар зі штрафного виконав Ярошенко, але воротар перевів м'яч на кутовий. Після корнера Дієго Соуза ледве не зрізав м'яч у власні ворота Гол у ворота "Металіста" назрівав і, врешті-решт, гості забили. Ярошенко з кутового подав на ближню стійку, а Новак переправив м'яч у ворота.

Але харків'яни доволі швидко знову вийшли вперед. Соса з кутового подав у центр штрафного, звідки Красноперов головою скинув м'яч на Девіча і Марко оформив дубль.

У другому таймі гості відрядили великі сили в атаку, оголивши тили. Біля воріт "Севастополя" почали з'являтися моменти. Середина тайму пройшла в атаках "моряків" і Дішленкович двічі рятував ворота після ударів Кожанова та Ковпака. До цього лайнсмен зірвав чистий вихід Ярошенка сам на сам, зафіксувавши офсайд, якого не було.

Завершення матчу могло бути гарячим, якби не фол Літовки на Крістальдо у власному штрафному майданчику. Арбітр показав воротарю червону картку за фол останньої надії і призначив пенальті. Оскільки ліміт замін було вичерпано, у ворота встав Маріуш Левандовськи. Поляк нічого не зміг зробити з ударом Крістальдо.

У підсумку, 3:1. З урахуванням сьогоднішнього дубля у ворота "Севастополя" Марко забив 7 голів у чотирьох матчах на ОСК "Металіст". На виїзді - поки що жодного.

Джерело: ТСН
Автор: Администратор сайта