Розіграно бронзові медалі зимового чемпіонату області з футболу

18.04.2018 13:45 Спорт
Фото: facebook.com/fcud.hnuvs Фото: facebook.com/fcud.hnuvs
В ході матчу за третє місце боролися харківський «Універ-Динамо» ХНУВС та «Люботин».

Ці команди грали між собою в регулярній першості, і тоді з рахунком 3:1 перемогу здобули люботинці. Зрозуміло, динамівці прагнули взяти реванш і у підсумку повернули боржок, при чому з таким же рахунком.

Вже на 4-й хвилині харків'янам вдалася хороша контратака, яку вдало завершив Вадим Зінов'єв. А на передостанній, 39-й, хвилині першого тайму Данило Кучирка прямим ударом зі штрафного подвоїв перевагу партнерів.

У другому таймі люботинці знайшли в собі сили, щоб скоротити рахунок до мінімального. Забив Сергій Шевцов. Однак, зрівняти рахунок у «городян» не вийшло, навпаки, в кінці матчу вони отримали і третій м'яч у свої ворота. Помилкою воротаря суперника скористався Костянтин Рудь, який і встановив остаточний рахунок зустрічі — 3:1.

Динамівці взяли реванш за поразку в «регулярці», а разом з нею і «бронзу». За словами головного тренера динамівців Романа Павлова, результатом своєї команди в зимовій першості він задоволений, а ось грою — ні.

— По ходу цього турніру була поставлене завдання вийти в півфінал, і ми його виконали. Так що результатом задоволені, але не дуже задоволені якістю гри — якістю передач, створених моментів тощо, — сказав керманич «Універ-Динамо».

А фінальний матч зимового чемпіонату Харківської області з футболу пройде завтра, 19 квітня. Нагадаємо, за «золото» першості боротимуться ФК «Вовчанськ» і «Металіст Юніор».

Савелій Мякушко