Шершні крупно не програють лідерові. Прогноз СК

02.01.2018 11:20 Спорт
Фото: mcfc-fan.ru Фото: mcfc-fan.ru
Сьогодні, 2 січня, пройдуть матчі 22 туру англійської Прем'єр-ліги, в якому «Манчестер Сіті» прийматиме «Уотфорда».

«Манчестер Сіті» — «Уотфорд», початок — о 22.00 за київським часом

У минулому, 21, турі англійської Прем'єр-ліги перервалася неймовірна виграшна серія «Манчестер Сіті», яка налічувала 18 матчів. Несподівано очки у команди Пепа Гвардіоли на своєму полі відібрав один з аутсайдерів першості «Кристал Пелас». Хоча «орли» і зовсім могли завдати лідеру першої поразки в чемпіонаті, проте вже в компенсований час Лука Мілівоєвіч не зумів переграти Едерсона з одинадцятиметрової позначки.

Сенсаційна втрата очок в цьому поєдинку для Пепа Гвардіоли лише дрібниця, порівняно з травмами колін двох провідних гравців — Габріеля Жезуса і Кевіна Де Брейне. Перший залишав поле «Селхерст Парк» зі сльозами на очах, а другого винесли на носилках. Бразилець пропустить кілька тижнів, але точні терміни відновлення латиноамериканця стануть відомі після додаткового огляду гравця. А ось коли повернеться на поле рудоволосий бельгієць поки не відомо, але, швидше за все, на відновлення йому знадобиться щонайменше кілька тижнів.

Фото: mancity.com

У «Уотфорда» також переповнений лазарет команди, але «шершні» останнім часом хоча б якось навчилися обходитися без травмованих. Втім це серйозно відбивається на результаті. Підопічні Маркуса Сілви в останніх шести поєдинках виграли лише раз, програвши в інших п'яти. Плюс зараз «Уотфорд» знаходиться не в найкращому моральному стані. У минулому турі «шершні» в своєму «лігві» приймали затятого аутсайдера першості «Суонсі». І примудрилися не тільки упустити перемогу, але і зовсім пограти. Свої доленосні м'ячі валлійці забили на 86-й і 90-й хвилинах. Втім, незважаючи на всі проблеми команди Сілви, думаємо, що сьогодні вони не стануть «хлопчиками для биття».

Фото: swanseacity.com

І головною причиною цього стане відсутність в майбутньому матчі Жезуса, Де Брюйне і Давида Сілви. За словами Гвардіоли, іспанець не грає через особисті причини і не знає, коли екс-гравець «Валенсії» з'явиться на полі. Ці втрати, безумовно, сильно вдарять по атакуючій моці команди. Якщо без Жезуса ще і можна якось обійтися, адже є Агуеро, то без бельгійця та іспанця нинішній «Сіті» складно уявити. У цьому сезоні це головні творці в колективі, які поодинці можуть вирішити результат поєдинку. Швидше за все, без цих виконавців гра «городян» втратить свій шарм і буде не такою захоплюючою і результативною, як раніше.

На «Енфілді» буде вдосталь м’ячів. Прогноз СК

Також на боці того, що не буде розгрому, статистика, скромна, але яка є. У цьому столітті «шершні» тричі приїжджали в «лігво» «городян» в рамках АПЛ, і в двох іграх «блакитні» вигравали по 2:0, і ще один матч закінчився «сухою» нічиєю.

Думаємо, що в цьому матчі гості зуміють уникнути розгрому, і беремо їх з «форою +2,5», за що вітчизняні «буки» дають в середньому 1,74. Для більшої надійності можна взяти «шершнів» з «+3», за більш скромну «відповідь» 1,38.

Ставка «СК»:

«Манчестер Сіті» — «Уотфорд»«Уотфорд» з «форою +2,5» за 1,74.

Розмір ставки — 7062 умовні фішки.

У банку «СК» залишилося 15000 фішок при стартових 20000.

Сашко Комаренко