Спортивний комплекс за дев'ять мільйонів будують під Харковом (ФОТО)

17.06.2013 09:11 Спорт
Фото Тамари Кіч Фото Тамари Кіч
Сьогодні в Харківській області ведеться будівництво фізкультурно-оздоровчих комплексів (ФОК) у Вовчанську, Первомайському та Лозовій.

Як повідомив голова Вовчанської РДА Сергій Мотузний, вартість будівництва ФОКу у Вовчанську складає 9 млн грн. На сьогодні вже вкладено 2 млн 800 тис. грн, каркас і фундамент закладу виконані на 70%. Цього року також планується освоїти 6 млн 700 тис. грн. Відкриття ФОКу планується до кінця року. Фінансування будівництва Вовчанського ФОКу здійснюється з Державного бюджету.

За інформацією заступника директора Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту ХОДА - начальника управління у справах фізичної культури та спорту Сергія Христоєва, цього року була закладена капсула початку будівництва ФОКу у місті Дергачі. Також виготовлення проектно-кошторисної документації дев'яти ФОКів у Харківській області. Також готується документація на буівництво ФОКу у місті Зміїв. Це буде спорткомплекс із плавальним басейном.

За словами Сергія Христоєва, у 2012 році у Харківській області була відкрита рекордна кількість спортивних майданчиків з синтетичним покриттям та майданчиків із тренажерами. Зокрема 32 майданчики із тренажерами, 19  - із синтетичним покриттям.

В цьому році планується відкрити 33 тренажерних майданчики, а також у кожному районі області з'явиться майданчик із синтетичним покриттям. 

У низці ДЮСШ області наразі тривають ремонтні роботи. Зокрема у Вовчанській ДЮСШ, а також  у Лозовій у ДЮСШ "Юність" ремонтують покрівлю та ігрову залу. 

Тамара Кіч

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта