Суботній бойкот гравців "Металіста" дав свої плоди

30.11.2015 07:38 Спорт
Фото: ua-football.com Фото: ua-football.com
За словами півзахисника харківського клубу Олексія Довгого, гравців команди нарешті почули, і справа, схоже, зрушила з мертвої точки.

Нагадаємо, в суботу гравці "Металіста" відмовилися виходити на виїзний поєдинок проти "Олександрії", через заборгованість по зарплаті і повної байдужості з боку президента клубу. Але після розмов з уболівальниками та консультацій в роздягальні харків'яни все ж таки вийшли на поле.

Харківські футболісти влаштували свій «майдан»

Після цього інциденту півзахисник команди Олексій Довгий в інтерв'ю програмі "Профутбол" розповів, що бойкот, схоже, дав свої плоди.

– Повернулися в роздягальню, була напружена обстановка, головний тренер розмовляв по телефону. Потім відбувся телефонний дзвінок від президента клубу до головного тренера. Тренер підняв, поговорив з ним, а потім включив на гучномовець. Вперше я почув голос президента. Він сказав: "Обіцяю, що все буде нормально, наступного тижня генеральний директор буде у мене, зайде перший транш, який ви отримаєте на наступному тижні (інтерв'ю проводилося на минулих вихідних. — Авт.), – розповів Олексій Довгий. Обіцяв, що все буде йти в клуб, плюс з нового року вже буде закладений бюджет, який буде виділятися на існування клубу. Сказав, щоб ми не переживали і що все буде нормально. Наприкінці попросив, щоб ми вийшли на поле і відіграли матч.

Олександр Гаркавець

Автор: Администратор сайта