Еліна Світоліна дізналася ім'я першої суперниці на Аustralian Open

13.01.2017 09:45 Спорт
Фото: bigtennis.org.ua Фото: bigtennis.org.ua
Відбулося жеребкування основної сітки першого в цьому сезоні турніру Великого Шолома.

Харківська тенісистка Еліна Світоліна на майбутньому Аustralian Open посіяна під 11 номером. Вперше з часів Андрія Медведєва (Відкритий чемпіонат США-1994) представник нашої країни отримав такий високий номер в посіві турніру Великого Шолома.

Дебютною суперницею нашої землячки стане казахстанська спортсменка Галина Воскобоєва, яка зараз у світовому рейтингу знаходиться на 310 місці. До цього тенісистки між собою зустрічалися двічі, і поки спостерігається паритет у їх матчах. У найближчий понеділок, коли і почнеться Аustralian Open, одна з дівчат вийде вперед в особистих зустрічах. І будемо сподіватися, що цією тенісисткою стане Еліна Світоліна.

Крім харків'янки ще п'ять наших співвітчизників, що стартують в основній сітці змагань, дізналися своїх суперників. Найбільше не пощастило Іллі Марченку і Лесі Цуренко, які відразу зустрінуться з першими ракетками в своїх розрядах, британцем Енді Марреєм і німкенею Анжелік Кербер відповідно. Олександр Долгополов зустрінеться з хорватом Борною Чорічем. Катерина Козлова поміряється силами з екс-першою ракеткою планети, американкою Вінус Вільямс, а Катерина Бондаренко протистоятиме француженці Каролін Гарсії.

Володимир Олександров

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта