У Добкіна пообіцяли у кожному районі області побудувати по фізкультурному комплексу

20.03.2013 11:35 Спорт
http://zhzh.info http://zhzh.info

Директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Дмитро Перепелиця сьогодні відвідав Борівський район. Тут він побував у місцевому фізкультурно-оздоровчому комплексі, який було побудовано торік. На будівництво ФОК було втрачено 5,5 млн грн. Також Дмитро Перепелиця презентував проект будівництва басейну, що має бути побудований цього року у Дворічній.

За словами голови Борівської РДА Миколи Кравцова, прибудувати до борівського ФОКу ще й басейн було б оптимальним варіантом, адже таким чином можна залучити до занять спортом ще більше молоді та повернути молодь до райцентру.

Також очільник Департаменту зазначив, що постійно поліпшується матеріально-технічна база спортивних закладів області. Зокрема у 2012 році розпочато будівництво ФОКів у Лозовій, Первомайському та Вовчанську. Після цього планується побудувати ФОКи у Дергачах, Краснограді, Зачепилівці та Близнюках.

За інформацією Дмитра Перепелиці, минулого року в області побудовано 17 футбольних майданчиків із синтетичним покриттям та 32 тренажерних майданчики. У 2013 році планується побудувати по одному футбольному та тренажерному майданчику в кожному районі та місті обласного значення.

У 2012 році на будівництво спортивних споруд з обласного бюджету було виділено близько 20 млн грн, також активно залучалися позабюджетні кошти, кошти Державного бюджету, кошти НАК “Нафтогаз” та інші.

Ігор Тесло

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта