У керівництва «Металіста 1925» – скандал з колишнім тренером

27.12.2017 10:00 Спорт
Фото: youtube.com Фото: youtube.com
Нагадаємо, у вересні 2017 року Олександр Призетко покинув пост головного тренера «Металіста 1925», який на той момент лідирував у групі «Б» у Другій лізі. Згодом Призетко в одному з інтерв'ю розповів, що отримував вказівки від керівництва клубу з приводу того, кого ставити в основний склад.

І ось зараз на ці слова українського фахівця відреагувало керівництво «Металіста 1925», яке звинуватило Призетка в наклепі і заявило про готовність подати на нього в суд.

«ТОВ «Футбольний клуб «Металіст 1925» Харків» уважно вивчило всі доводи, міркування та оцінки, висловлені Призетком О. С., і, до свого жалю, змушене констатувати, що пан Призетко О. С. не тільки поширив відомості, що не відповідають дійсності, не тільки ввів в оману футбольну громадськість, а й зумисне зазіхнув на ділову репутацію Клубу в цілому, з метою її зганьбити. При цьому він зловживав свободою слова і довірою співвітчизників, штучно трактуючи внутрішньоклубні взаємини винятково в негативному стилі і навмисно замовчуючи факти, події і обставини, що характеризують його, як людину, яка поширила відомості, що не відповідають дійсності. І все це з метою маніпулювання свідомістю читачів цих інтерв'ю.

ТОВ «Футбольний клуб «Металіст 1925» Харків» не збирається вести дискусію з Призетком  О. С., оскільки вважає, що плани і завдання Клубу важливіші, ніж відповіді на поширені вигадки. Разом з тим, Клуб не відмовляється від свого права вимагати в суді спростування у встановленому законом порядку», – сказано в заяві на офіційному сайті харківського клубу.

Олександр Призетко, в свою чергу, не боїться судитися з «жовто-синіми».

– Чесно кажучи, мені коментувати цю інформацію смішно. Можу сказати тільки одне – все, що я говорив, правда до останнього слова. Все, більше мені додати нічого. Якщо «Металіст 1925» вважає за потрібне відстоювати свої права в суді – будь ласка, нехай подають до суду. Я до цього готовий. Не боюсь цієї інформації, що вони будуть подавати в суд, – сказав Призетко в розмові з програмою «Футбол NEWS».

Савелій Мякушко