У “Металіста” новий спортивний директор

30.01.2014 09:13 Спорт
http://ua.metalist.ua/ http://ua.metalist.ua/
Новим спортивним директором харківського ФК “Металіста” призначено Франка Арнесена.

ФК "Металіст" оголосив про призначення нового спортивного директора. Ним став датчанин Франк Арнесен, який приступить до виконання своїх обов'язків з 1 лютого 2014.

Контракт підписано строком на 2,5 роки.

Коментуючи призначення, перший віце-президент ФК "Металіст" Сергій Волик сказав:

- Президент клубу Сергій Курченко неодноразово заявляв про готовність посилити "Металіст" кадрами світового рівня і ми сподіваємося, що з приходом Франка Арнесена команда отримає новий досвід і досягне високих результатів. Ми вдячні Євгену Краснікову за те, що він зробив для клубу, і шкодуємо, що, у зв'язку з рішенням спортивного арбітражного суду Лозанни, він повинен покинути пост спортивного директора.

Франк Арнесен - у минулому відомий футболіст, атакуючий півзахисник, гравець національної збірної Данії, "Аякса", "Валенсії", "Андерлехта " і " ПСВ".

Після закінчення кар'єри футболіста Арнесен працював помічником тренера Боббі Робсона і директором клубу " ПСВ".

Пізніше обіймав посаду спортивного директора у футбольних клубах "Тоттенхем", "Челсі" і "Гамбург".

- Я радий, що приєднався до команди клубу "Металіст". Спасибі президентові Сергію Курченко за надану можливість. У нього дуже амбітні плани, і я впевнений, що при такому власникові у клубу велике майбутнє. Головні цілі, які ми ставимо перед собою - стати першими в Прем'єр-лізі України і гідно виступати в Лізі Чемпіонів. Я дуже радий можливості працювати з Мироном Маркевичем і впевнений, що разом ми прийдемо до нових перемог і досягнемо значних результатів, - сказав Франк Арнесен.

Джерело: ФК "Металіст"
Автор: Администратор сайта