В ФК "Металіст" заявили про рейдерську атаку

12.07.2015 14:38 Спорт
В міліції говорять, що наразі проводиться слідство за фактом розкрадання грошових коштів службовими особами ПАТ "ФК "Металіст". В самому клубі дії правоохоронців називають рейдерською атакою.

Як повідомляють в прес-центрі обласного управління МВС, 11 липня у якості свідка правоохоронцями був допитаний генеральний директор ФК «Металіст». Відповідно до норм чинного законодавства, під час допиту він користувався правовою допомогою двох адвокатів. Дії співробітників міліції повністю відповідають нормам чинного законодавства.

В той же час на сайті ФК 10 липня з`явилося офіційне повідомлення, в якому йдеться про затримання гендиректора:

"10 липня 2015 року співробітники слідчого управління ГУМВС України в Харківській області без санкції суду вторглися на північну трибуну стадіону "Металіст", де розташований офіс футбольного клубу, і без підстав затримали генерального директора клубу Віктора Згонника, при цьому відмовивши йому у праві конфіденційної зустрічі з адвокатом", - йдеться в заяві клубу.

У "Металісті" наголосили, що своїми діями правоохоронці блокували провадження господарської діяльності клубу, порушили вимоги Кримінально-процесуального кодексу України, перешкоджали здійсненню законної адвокатської діяльності, припинивши втручання лише після приїзду представників колегії адвокатів.

"ФК "Металіст" заявляє, що в результаті несанкціонованих дій співробітників слідчого управління ГУМВС України в Харківській області, клуб не зміг повною мірою виконати зобов'язання перед кредиторами, а головною метою «псевдослідчих дій» є зрив підготовки до старту нового футбольного сезону. Клуб розцінює дії правоохоронців як чергову спробу переділу власності з метою рейдерського захоплення футбольного клубу в інтересах третіх осіб.

Тетяна Огородня

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта