Великий футбол у Харкові: Україна перемогла збірну Сербії (Відео)

16.11.2016 07:00 Спорт
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У першому за три роки міжнародному футбольному матчі в Харкові збірна України перемогла Сербію 2:0.

15 листопада на стадіон «Металліст» повернувся великий футбол. Збірна України в товариському матчі переконливо перемогла збірну Сербії.

Автором першого гола «жовто-синіх» на 38-й хвилині матчу став півзахисник Євген Шахов. Для гравця грецького «ПАОКа» це дебютний м’яч, який був забитий у складі збірної України, - повідомляє сайт ХОДА. 

На 87-й хвилині перевагу української збірної збільшив Андрій Ярмоленко.

Нагадаємо, останній футбольний матч міжнародного рівня в нашій області відбувся в 2013-му році. Повернути великий футбол до Харкова вдалося завдяки спільним зусиллям ФФУ та Харківської облдержадміністрації.

Зустрічі збірних України та Сербії на стадіоні «Металіст» передував ряд заходів за участі футболістів національної команди. Так, 14 листопада «жовто-сині» провели відкрите тренування, перед яким відбулася автограф- та фотосесія з футболістами для дітей-переселенців.

15 листопада разом із головою ХОДА Юлією Світличною головний тренер національної збірної Андрій Шевченко взяв участь у «Відкритому уроці футболу» в 152-й гімназії. Потім вони завітали до Військово-медичного клінічного центру Північного регіону, де відвідали поранених бійців АТО.

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта