Віце-чемпіон Харківської області обіграв «Металіст 1925»

05.03.2018 09:00 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
Харківський «Металіст 1925» зараз проводить четвертий 12-денний збір.

В його рамках заплановано три контрольні поєдинки. А вчора, 4 березня, першим з трьох спаринг-партнерів «жовто-синіх» стала одна з найуспішніших обласних команд 2017 року, віце-чемпіон і фіналіст Кубка Харківської області — ФК «Вовчанськ». Про це повідомляє прес-служба «жовто-синіх».

«Вовки» в цьому році вже мають досвід перемог над командами Другої ліги. Так на Кубку Придніпров'я-2018 команда Андрія Березовчука обіграла «Дніпро» (2:1) і запорізький «Металург» (5:0).

І ось зараз «вовки» теж зуміли засмутити одного з лідерів групи Б, харківський «Металіст 1925». Підопічні Андрія Березовчука дуже потужно почали цей поєдинок і вже під кінець стартової чверті години ігрового часу вели 2:0. Спершу, на 2-й хвилині, відзначився Покосенко, забивши в дотик в дальній кут після навісу з лівого флангу. А через 13 хвилин «вовкам» вдалася разюча контратака. Батусов зі своєї половини поля промчав до чужого карного майданчика і «пострілом» у ближній кут подвоїв перевагу партнерів. Ще в першому таймі «вовки» могли доводити рахунок до розгромного, втім, на завершальній фазі атаки їм не щастило.

У другому тайму «Металіст 1925» виглядав краще суперника, втім, забити так і не зміг. 2:0 — «Вовчанськ» продемонстрував хороший футбол і домігся заслуженої перемоги.

Савелій Мякушко

Автор: Олександр Гаркавець