Харківське «Динамо» втратило перемогу в першому чвертьфіналі

03.03.2018 10:37 Спорт
Фото: uhl.com.ua Фото: uhl.com.ua
Вчора, 2 березня, розпочався плей-оф Української хокейної ліги. У першому поєдинку 1/4 фіналу МХК «Динамо» в рідних стінах приймав «Галицьких Левів».

Харків'яни почали цей поєдинок дуже активно. Не встигла секундна стрілка зробити і три повні оберти, як кращий бомбардир поточного чемпіонату, капітан господарів Володимир Чердак відкрив рахунок у матчі. А в середині стартової двадцятихвилинки динамівці подвоїли свою перевагу, незважаючи на чисельну меншістьі. Микита Олійник вийшов на рандеву з кіпером гостей і впевнено переграв його — 2:0.

У наступному періоді гості активізувалися. Спочатку динамівцям вдавалося стримувати атаки суперника, втім, під кінець двадцятихвилинки команда-лідер пропустила. Заключний період стартував на швидкостях — «Галицькі Леви» відчайдушно намагалися зрівняти рахунок, а динамівці намагалися утримати свою перевагу в поєдинку. Однак, за 10 хвилин до кінця матчу гості все-таки зрівняли рахунок — 2:2. Більше в цьому поєдинку командам відзначитися не вдалося.

Нагадаємо, що за нічийного рахунку в окремому матчі чвертьфінальної стадії плей-оф овертайм або серія післяматчевих булітів не проводяться. У разі нічийного результату за сумою двох матчів чвертьфіналу, команди гратимуть 20-хвилинні овертайми до визначення переможця протистояння.

Матч-відповідь між «Динамо» і «Галицькими Левами» пройде 5 березня на льоду «левів».

Савелій Мякушко