Харківські хокеїсти провели перший домашній матч у сезоні

21.09.2018 11:30 Спорт
Фото: dynamo.kharkiv.ua Фото: dynamo.kharkiv.ua
19 вересня відбувся матч другого туру Української хокейної ліги, в якому молодіжний хокейний клуб «Динамо» приймав «Кременчук».

Старт звітного поєдинку для динамівців видався відверто невдалим. Не встигла секундна стрілка й зробити три повні оберти, як гості вийшли вперед.

Початок другої двадцятихвилинки знову залишився за «Кременчуком», який зумів подвоїти перевагу, а під кінець періоду і зовсім довести рахунок до розгромного — 3:0. «Динамо» зусиллями Микити Олійника зуміло скоротити відставання, але вже через мить суперник знову повернув собі перевагу в три шайби.

У заключному періоді «Кременчук» відзначився ще двічі, встановивши остаточний рахунок у матчі — 6:1.

Головний тренер харківської команди Олександр Сеуканд після матчу сказав, що на підсумковому результаті позначилося хвилювання гравців.

— Підготовка у нас була дуже кваплива, і мало у нас ігор перед стартом сезону було. Тому зараз доводиться «з коліс» зігруватися і робити команду. До нас в команду прийшли дійсно хороші гравці, але для того щоб бути цілісною командою, цього дуже мало, — каже Олександр Сеуканд. — Хлопці дуже хвилювалися, за рахунок цього і пропускали. У нас було багато помилок, будемо їх виправляти. В процесі тренувань ми постараємося прибрати ці моменти і порадувати наших уболівальників.

Захисник харків'ян Олександр Дегтярьов відзначив, що команді не вистачало зіграності:

— Мені здається, що ми не до кінця виконуємо установку тренера. Плюс нам не вистачає зіграності. У нас в команді дуже багато нових хлопців та за рахунок цього поки не виходить виконувати тренерські завдання. Ми, звичайно ж, уже незабаром хочемо налагодити нашу гру і зараз намагаємося підібрати ті поєднання п'ятірок, які заграють, — поділився захисник.

Наступний поєдинок харків'яни проведуть 23 вересня в Херсоні, де зустрінуться з тамтешнім «Дніпром».