Харківський «Металіст 1925» отримав нового головного тренера

19.06.2019 17:09 Спорт
Фото: metalist1925.com Фото: metalist1925.com
Наступником Олександра Горяїнова став його помічник Андрій Демченко.

Сьогодні, 19 червня, стало відомо ім'я нового головного тренера харківського «Металіста 1925». Ним став колишній футболіст амстердамського «Аяксу» та низки українських клубів, колишній тренер запорізького «Металурга», рівненського «Вересу» та ФК «Львів» Андрій Демченко, який із середини минулої весни працював одним з асистентів Олександра Горяїнова.

Новоспечений тренер харків'ян розповів про свою концепцію розвитку команди, а також про те, що планує зробити задля виконання завдання на наступний сезон — виходу до елітного дивізіону вітчизняного футболу.

— Хотілося б подякувати керівництву клубу за довіру та за те, що відтепер я є головним тренером цього амбітного колективу. Зараз думаю лише про роботу, адже попереду у нас непростий та цікавий сезон. Головне — повернути любов і довіру вболівальників змістовною, результативною та комбінаційною грою, — сказав новоспечений коуч харків'ян.
У тренерський штаб Андрія Демченка увійшли Юрій Сивуха і Марина Миндарєва, які раніше працювали в клубі, та два нових наставники — Євген Пісоцький та Роман Романов.

Читайте також: Чемпіонат Харківщини з футболу: «вовки» наздогнали динамівців