Харківський «Металіст 1925» підписав грузинського півзахисника

10.04.2019 09:00 Спорт
Фото: shakhtar.com Фото: shakhtar.com
«Жовто-сині» підсилилися двома гравцями.

Вчора, 9 квітня, харківський «Металіст 1925» оголосив про підписання контракту з черговими новачками. Гравцями команди стали 24-річні півзахисники: грузин Лука Коберідзе і українець Ігор Кошман. Про це повідомляє прес-служба харківського клубу.

Лука Коберідзе народився у Тбілісі. Вихованець ФК «Зугдіді», за який провів три сезони та зіграв 29 матчів, після чого перейшов до «Гурії» (13 матчів). У березні 2016 року став гравцем чернігівської «Десни». У складі команди загалом провів 76 матчів, в яких відзначився одним забитим м'ячем. Цього сезону в Українській Прем'єр-лізі зіграв 11 поєдинків, забитими м'ячами не відзначався.

У «Металісті 1925» Лука виступатиме під 13-м номером.

Ігор Кошман народився у Кременчуці, де і почав займатися футболом у місцевому МФК «Кремінь». За кременчуцький клуб провів 59 матчів у чемпіонаті ДЮФЛУ. Влітку 2012 року став гравцем сімферопольської «Таврії», де переважно грав за юніорську та молодіжну команди. За головну команду кримчан провів сім поєдинків. Після цього виступав за донецький «Металург», харківські «Металіст» та «Геліос», словенський «Целе», а останнім клубом була грузинська «Самтредіа» (17 матчів, 1 гол).

Кольори харків'ян Ігор захищатиме під 28-м номером.

Читайте також: Футболіст, лижник і силачі. Атлети, якими пишаються в різних куточках Харківщини