Харків'янин безкоштовно відвідав фінал Суперкубка УЄФА

Promo
05.09.2018 09:15 Спорт
На престижний футбольний турнір чоловік потрапив завдяки акції від ПриватБанку та Masterсard Rewards.

Максим Колесник шанувальник великого футболу. У Харкові намагається не пропускати жодного більш-меньш важливого матчу за участю українських та іноземних команд. І ось у серпні випала можливість відвідати у Таллінні фінал Суперкубка УЄФА. А все через те, що Максим зареєструвався в акції від ПриватБанку та Masterсard Rewards. Він став одним з 12 переможців, які виграли поїздку на двох на це свято футболу.

Ніколи не сприймав серйозно такі розіграші та акції, розповідає Максим Колесник. Вважав, що всі призи там це постанова для аудиторії. Заради сміху зареєструвався, погрався і… не повірив у свою перемогу! Та ще такий приз, про який можна тільки мріяти! Три дні з дружиною у великому європейському місті, вражаюча гра «Реал» «Атлетіко», блискуча організація туру все це запам'ятається назавжди! Але додам, що карткою користуюся постійно. Вже майже забув про готівкові розрахунки. Тому вважаю, що виграш був майже заслужений.

Саме ця акція тривала протягом місяця у липні. Її учасникам власникам корпоративних карток класу «Голд» і вище треба було лише завітати на сайті Masterсard Rewards до розділу «Спеціальні пропозиції», замовити «UEFA Super Cup 2018» вартістю 50 балів та автоматично стати учасником розіграшу подорожі для 2 осіб до Таллінна на матч між «Реал Мадрид» та «Атлетіко Мадрид». Бали нараховуються за кожну транзакцію за кордоном або за покупки на іноземних сайтах з картки Masterсard. Одна гривня витрат дорівнює 10 бонусним балам.

Крім головного призу поїздки на фінал Суперкубка, у цій акції розігрувалися гіроскутери, фітнес-браслети, настільний футбол KIDIGO Art, пояснює заступник директора ГРУ ПриватБанку у Харківській області Геннадій Кутняков. А головне, що ці розіграші та обмін подарунків на зібрані бали проходять постійно. Треба лише мати платіжну картку Masterсard, зареєструвати її на сайті, сплачувати нею за покупки. А зібрані за це бонуси обмінювати на призи та подарунки. Ми маємо багато прикладів, коли наші клієнти за ці бали отримували безкоштовні закордонні подорожі, сучасні електронні гаджети, годинники, парфуми, приємні та корисні речі для дому.

Але навіть без цих подарунків та розіграшів власники карток ПриватБанку Mastercard Gold мають багато переваг. Серед яких:

персональний банкір, готовий вирішити всі фінансові питання у будь-який час;

спеціальний захист картки, що унеможливлює її підробку та гарантує безпеку проведення платежів і операцій;

спеціальні знижки до 30 % у понад 3 000 елітних торгових точок України;

картки можливо оформити у будь-якій з 4-х валют: долар, євро, рубль, гривня;

  на картку у гривні може бути встановлений кредитний ліміт до 75 000 грн.

Читайте також: З’явився бот, який купує каву для українців