Хокеїсти харківського «Динамо» здобули першу перемогу в новому році

10.01.2019 10:30 Спорт
Фото: uhl.ua Фото: uhl.ua
Наші земляки на виїзді зустрічалися з київськими «Крижаними Вовками».

Вчора, 9 січня, в рамках 28-го туру чемпіонату України з хокею харківський молодіжний хокейний клуб «Динамо» гостював у Києві, де зустрічався з тамтешніми «Крижаними Вовками». Про це передає прес-служба турніру.

Перший період пройшов у приблизно рівній боротьбі, адже відзначитися могли обидві команди. У «Крижаних Вовків» проявляв активність Кирило Фроленко — шайба після його удару відлетіла в штангу. Потім динамівці стали частіше загрожувати воротам суперника. Втім, відмінно діяли голкіпери обох команд — Віталій Власенко у господарів і Владислав Гурко в складі харків'ян.

Відкрити рахунок у зустрічі вдалося саме гостям: в середині другого періоду точно пробив Олександр Праведний. Подвоїти перевагу підопічним Олександра Кулікова вдалося ще до перерви — в кінці другої 20-хвилинки комбінація Володимира Чердака і Олексія Сиротенка завершилася точним кидком останнього, 0:2.

У третьому періоді харківський клуб зміцнив своє лідерство. Точні кидки на рахунку Богдана Наливайка, Дмитра Халіна і Артема Кобікова. Кияни зуміли відповісти лише голом престижу у виконанні Олександра Давиденка.

5:1 — харків'яни здобули першу перемогу в 2019 році.

Читайте також: Головний подарунок. Історії жительок Харківщини, які народили в цей Новий рік. Фото