Як посадовці на будівництві під Харковом камінь закладали

17.08.2012 09:26 Спорт
фото Бориса Бреславця фото Бориса Бреславця
16 серпня у Вовчанську в урочистій обстановці заклали перший камінь на місці будівництва багатофункціонального фізкультурно-оздоровчого комплексу.

На честь цієї події у фундамент будівлі заклали капсулу з посланням до нащадків, які житимуть на цій землі у майбутньому столітті. У посланні сучасні мешканці Вовчанська сподіваються на те, що ця спортивна споруда стане для них та майбутніх поколінь другою домівкою, де вони матимуть можливість займатися спортом та зміцнювати своє здоров’я, а спортивний вогник завжди горітиме в їхніх серцях.

Із цією важливою подією всіх мешканців Вовчанська привітав заступник начальника Головного управління, начальник управління у справах фізичної культури та спорту Харківської облдержадміністрації Сергій Христоєв. Він побажав, щоб у майбутньому спортсмени, які тренуватимуться в цьому комплексі, представляли Вовчанський район, Харківську область та Україну на Олімпійських іграх.

Крім цього, на честь початку будівництва фізкультурно-оздоровчого комплексу на спортивному майданчику, який також нещодавно було відкрито у Вовчанську, провели турнір з міні-футболу за участю місцевих юнацьких команд.

Борис БРЕСЛАВЕЦЬ

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта