Які спортивні об'єкти відкриються на Харківщині в 2017 році

18.09.2017 11:10 Спорт
Фото надано Зміївською РДА Фото надано Зміївською РДА
В Балаклійському і Коломацькому районах з'являться майданчики зі штучним покриттям.

В Балаклійському районі найближчим часом відкриється багатофункціональний майданчик зі штучним покриттям в селі Андріївка вартістю 1,8 млн грн (1,4 млн грн – кошти районного бюджету, 450 тис. – спонсорські).

Наразі тривають роботи з будівництва багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям на території Балаклійської ЗОШ № 1 ім. О. Тризни, на що виділено з районного бюджету 3,4 млн грн. Тут кожний охочий зможе займатися різноманітними видами спорту: футболом, баскетболом, волейболом та великим тенісом, а в зимовий час майданчик перетворюватиметься на льодову ковзанку під відкритим небом.  Також незабаром у Балаклії за кошти обласного бюджету буде встановлено майданчики з гімнастичним обладнанням (90 тис. грн) та тренажерним обладнанням (150 тис. грн).

Скандал під Лозовою: батьки занепокоєні станом шкільного автобусу

А у Коломацькому районі за рахунок коштів обласної субвенції та співфінансування місцевих бюджетів заплановано облаштування спортивного майданчика зі штучним покриттям (обсяг фінансування – 1,4 млн грн), установлення спортивного майданчика з тренажерним обладнанням (обсяг фінансування – 200 тис. грн), установлення спортивного майданчика з гімнастичним обладнанням (обсяг фінансування – 150 тис. грн).
Зараз проводяться роботи з підготовки документації. До кінця поточного року об’єкти буде відкрито.

А в Змієві до 1 грудня 2017 року завершиться реконструкція стадіону «Авангард». На будівництво головної футбольної арени Зміївського району виділено 5 млн грн (кошти державного бюджету).

Більше про спортивні споруди, які відкрилися в цьому році і з'являться в майбутньому, читайте ТУТ.

Савелій Мякушко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта