Заступник губернатора забив гола харківським футболістам

19.06.2012 11:51 Спорт

Сьогодні на території спортивного комплексу Національного університету “Юридична Академія України ім. Ярослава Мудрого” заступник головиХОДА Євген Савін нагородив переможців Всеукраїнського чемпіонату по футболу “Шкіряний м'яч".

Євген Савін не лише нагородив юних футболістів почесними грамотами та м'ячами, але й сам спробував себе у ролі спортсмена. Тричі намагаючись забити гола воротарю команди переможців, заступник голови Харківської облдержадміністрації з першої спроби пробив оборону школярів. Щоправда наступні дві спроби не були такими успішними.

На пам'ять про чемпіонат харківські футболісти подарували облдержадміністрації м'яч, на якому розписалися всі гравці команди.

- Всеукраїнські змагання “Шкіряний м'яч” проводяться щороку. Спочатку переможці обираються у районам, потім у містах, областях, а далі вже визначається команда-чемпіон. Цього року фінал проходив з 3 по 5 червня у Білій Церкві, де зібралися команди 8 областей України. Крім Харківської області тут змагалися хлопці з Криму, Рівного, Полтавської, Закарпатської, Київської області. За першість з нами боролася Полтава. Ми не програли жодної гри, не пропустили ні одного голу, однак у фіналі, зігравши з рахункам 0:0, по пенальті виграли 5:4. Наш воротар відбив 4 м'ячі, - розповідає тренер команди-переможців Віталій Сахно. - Усі гравці нашої команди — 2000-о року народження. Тренування проходять у дитячій футбольній академії “Металіст”, однак вчаться усі хлопці в одному класі загальноосвітньої школи № 20 Комітернівського району.

Гудзь Ірина     

     

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта