Благодійний фонд Юрія Сапронова виділив футбольному клубу "Металіст" купу грошей

21.10.2015 06:05 Спорт
Півмільйона гривень було виділено футбольному клубу, аби протриматися на плаву.

Зараз футбольний клуб "Металіст" у такій... халепі, в якій ніколи ще не опинявся за весь час свого існування. Звичайно, клуб - приватна власність, а я не хочу підтримувати афериста Курченка, який полишив клуб загинатися. До мене звернулися представники команди за допомогою, аби протриматися хоча б до кінця року", - розповів меценат Юрій Сапронов.

За його словами, останні 6 місяців не отримують зарплату не тільки гравці, але і персонал бази клубу "Металіст" у селищі Високому - повари, масажисти, працівники поля і т. д.

"Мій фонд виділив "Металісту" півмільйона гривень, підкреслю - не на користь афериста, а щоб протриматися персоналу, який обслуговує команду. І ще я дуже сподіваюся, що в клубі з'явиться новий, а можливо, і минулий власник, який підняв "Металіст" на європейський рівень. Будемо чесні: у Харкові є тільки одна людина, яка може повернути клуб до життя.
Я закликаю, в першу чергу кандидатів у мери та кандидатів у депутати від усіх політичних партій, - і Ви, і я витрачаємо значні кошти на передвиборчу кампанію - не дамо "Металу" потонути! Давайте допоможемо Команді завершити перше коло", - заявив Юрій Сапронов.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта