З Металістом зіграють учні богодухівської школи

12.10.2012 11:16 Спорт
http://inter.ua http://inter.ua
Учора КЗ Богодухівський спеціальний навчально-виховний комплекс відсвяткував свій 50-річний ювілей.

На святкування ювілею школи прийшли не лише діти та педагогічний колектив, а й вчителі-ветерани, випускники та гості свята. В урочистому концерті брали участь місцеві творчі колективи, артисти з Харкова, а головне - самі вихованці НВК та педагогічний колектив порадували гостей щирими піснями.

Окрім художніх номерів, для запрошених гостей презентували ролик, де розповідається про життя та побут вихованців, згадали усіх директорів, які опікувалися навчальним закладом, вшанували вчителів, яких уже немає серед живих та подарували квіти педагогам-ветеранам.

Одним з подарунків для вихованців інтернату, переважна більшість яких хлопчики, став презент від ФК «Металіст». Дітям привезли сувеніри та квитки на матч «Металіста» з луганською «Зорею». Окрім того, менеджер комерційного відділу клубу Олександр Мирошников пообіцяв, що в листопаді футболісти зіграють з юними спортсменами інтернату.

- У складі «Металіста» гратимуть нинішні гравці клубу та колишні, що зараз теж працюють в адміністрації футбольного клубу, - сказав Олександр Мирошников.

Інна Пирлик

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта