За "Металіст" вступилися почесні громадяни

12.08.2013 06:19 Спорт
Рада почесних громадян Харківської області просить Суркіса допомогти зберегти великий футбол у Харкові.

У своєму зверненні до віце-президента Союзу європейських футбольних асоціацій, почесного президента Федерації футболу України, почесного громадянина Харківської області Григорія Суркіса, почесні громадяни просять при визначенні санкцій «Металісту» надати шанс.

"Предмет особливої гордості жителів нашого краю - футбольний клуб «Металіст», який вже давно увійшов до трійки найсильніших команд країни, а тепер, ставши віце-чемпіоном України, отримав право взяти участь у боротьбі за престижний європейський трофей, - йдеться у зверненні.


- Як і тисячі уболівальників «Металіста», ми, рада почесних громадян області, з тривогою прийняли звістку про можливе усунення клубу від участі в єврокубках. Не закликаючи ігнорувати правила, будучи переконаними, що винні мають понести покарання, що відповідають порушенню, вважаємо своїм обов'язком підтримати харківських футболістів, оскільки мова йде навіть не про наше місто, а про міжнародний імідж України, представляти яку випала честь «Металісту».

Шановний Григорію Михайловичу, закликаємо Вас, як одного з віце-президентів УЄФА, почесного президента Федерації футболу України, почесного громадянина Харківської області, допомогти зберегти великий футбол у Харкові. Ми погодимося з будь-яким рішенням, прийнятим в Ньоні, але, з урахуванням давності справи, зміни керівництва та менеджменту клубу, беручи до уваги, що команда зробила правильні висновки з допущених помилок і може брати участь у європейських турнірах з дотриманням Fair Play, свідченням чому стали виступи футболістів останні п'ять сезонів, вважаємо, що при визначенні санкцій, «Металісту» може бути наданий шанс."

Автор: Администратор сайта