Завершилося жеребкування матчу Кубка Федерації у Харкові

10.02.2017 12:55 Спорт
Фото: facebook.com/sapronov.yuri Фото: facebook.com/sapronov.yuri
Щойно у Харкові завершилося жеребкування матчу Другої світової групи Кубка Федерації. Тенісистки дізналися ім’я своїх суперниць.

 - Команди номінували на одиночні матчі по два гравці, від Австралії № 1 — Дар’я Гаврилова, № 2 — Ешлі Барті. Від України - № 1 — Еліна Світоліна, № 2 — Леся Цуренко. Згідно з правилами Кубка Федерації, в перший день гравець під № 1 грає з гравцем під № 2 з іншої команди, - зазначив рефері матчу Андреас Еглі.

Так, свято тенісу розпочнеться із зустрічі другого номера українською збірної Лесі Цуренко з першим номером австралійок Дашою Гавриловою. Церемонія відкриття почнеться о 12.45, а поєдинок — о 13.00. Наступним поєдинком дня стане зустріч Світоліної з Барті.

У неділю в очному протистоянні зійдуться зірки збірних — Світоліна та Гаврилова. А потім на корт вийдуть Цуренко й Барті.

СВІТОЛІНА ЗІГРАЛА З ХАРКІВ’ЯНИНОМ, ЯКИЙ СТАРШЕ ЗА НЕЇ НА 70 РОКІВ (ФОТО)

На парні зустрічі капітани збірних номінували наступних гравців: Надія Кіченок, Ольга Савчук (Україна) — Ешлі Барті, Кейсі Дельаква (Австралія).

- Коли Україна перебувала в Австралії, австралійці запам'яталися своєю гостинністю і привітністю. Сподіваюся, що такі ж спогади у наших гостей залишаться і від перебування в Харківській області, - зазначила під час жеребкування голова Харківської ХОДА Юлія Світлична. - Бажаю обом командам отримати насолоду від своєї гри, бажаю кожній команді удачі, а вболівальникам отримати максимально позитивні емоції.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта