«Зебри» зможуть засмутити Саміра Хандановича. Прогноз СК

15.12.2017 16:27 Спорт
Фото: overbetting.net Фото: overbetting.net
Завтра, 16 грудня, стартує 17-й тур італійської Серії А, який відкриватимуть міланський «Інтер» та «Удінезе».

Міланський «Інтер» наразі перебуває в прекрасній формі, завдяки чому очолив внутрішню першість. В останньому турі підопічні Лучано Спаллетті на виїзді «розписали мирову» з туринським «Ювентусом», що, зрозуміло, сприймається фанатам «Інтера» як позитивний результат. «Чорно-сині» тіфозі сподіваються, що їх команда продовжить лідирувати і після 17-го туру, в якому міланський клуб прийме середняка першості «Удінезе».

Фото: eurosport.ru

Зрозуміло, господарі в протистоянні із «зебрами» йдуть явними фаворитами, але гості так просто не дадуться. Кілька тижнів тому на тренерському містку «Удінезе» відбулася рокіровка — замість Луїджі Дельнері призначили Массімо Оддо. І наразі ця зміна виправдовує очікування керівництва клубу. У першому матчі під орудою новоспеченого коуча «зебри» мінімально програли (0:1) більш іменитому «Наполі». А потім команда виграла три матчі поспіль — один в Кубку і два в чемпіонаті. Завдяки цим успіхам «Удінезе» покинуло низ турнірної таблиці і піднялося ближче до її середини. Думаємо, що в нинішньому стані «зебрам» під силу забити «Інтеру», навіть на його полі. І цей прогноз міцно підкріплюють статистичні дані.

Фото: ilgazzettino.it

«Удінезе» всього лише двічі за 16 ігор Серії А йшов з поля без забитого м'яча, і відбувалося це в домашніх матчах, коли команда перебувала в підвішеному стані — програли по 0:1 «Кальярі» (остання гра Дельнері) і «Наполі» (перший матч при Оддо). «Удінезе» найрезультативніша команда з другої половини таблиці (23 голи), яка засмучувала на виїзді претендентів на єврокубки — «Рому», «Мілан» і «Фіорентину». Але у всіх трьох випадках програвала їм. Також на користь цієї ставки й очні протистояння команд. «Зебри» в цьому столітті в рамках Серії А провели 17 виїзних матчів проти «Інтера», не забивши лише в двох з них — в 2008 і 2014 роках.
Припускаємо, що «зебри» і зараз відзначаться в воротах міланців, які захищає Самір Ханданович, нав'яжуть серйозну боротьбу претенденту на чемпіонство, але все-таки програють. Думаємо, десь 2:1, 3:1.

Тоттенхем створить проблеми лідеру. Прогноз СК

Виходячи з усього вищенаведеного, робимо ставку на те, що в цьому поєдинку обидві команди заб'ють. За це вітчизняні букмекери дають у середньому «смачні» 1,95.

Ставка «СК»:

«Інтер» — «Удінезе» — обидві заб'ють за 1,95.

Розмір ставки — 5000 умовних фішок.

У банку «СК» залишилося 5000 фішок при стартових 20000 (два «заряди» по п'ять «тонн» у грі).

Сашко Комаренко