Золоті медалі вибороли харківські велосипедистки на міжнародних змаганнях

19.09.2012 07:07 Спорт
фото Валерія Несенова фото Валерія Несенова
З 14 по 16 вересня на харківській базі олімпійської підготовки «Темп» відбувся чемпіонат України, IV етап Кубку з велоспорту маунтінбайк.

Понад 120 спортсменів з десяти областей України та Києва, а також гості з близького зарубіжжя прибули до Харкова, який вперше проводив професійну велогонку по крос-кантрі такого рівня.

На чемпіонаті України, який проводився серед чоловіків та жінок до 23-х років, дистанцію у 20 кілометрів першою підкорила представниця харківської школи вищої спортивної майстерності, спортсменка команди «Сycling Сlub Roma» Ірина Попова.

На жаль, чоловіча частина збірної Харківської області пробитися до першої десятки не змогла. Кращий результат серед харків’ян показав Тарас Парфенюк, зайнявши одинадцяте місце.

За підсумками змагань буде сформована збірна України U-23, яка візьме участь у чемпіонаті світу.

На Кубку України харківські спортсмени змогли показати трохи кращий результат та завоювали дві золоті та одну бронзову медаль. Переможцями Кубку стали: серед дівчат - Бовсуновська Ольга, серед чоловіків – Симоненко Сергій. Бронзовим призером Кубку України серед юніорів став Євген Ласкін.

Валерій Несенов

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта