Анна Седокова розповіла, кого не вистачає в Фельдман Екопарку

22.08.2017 07:30 Суспільство
19 серпня зірковий лекторій Арт-Пікніка Слави Фролової в Фельдман Екопарку відвідали відразу дві суперзірки - Анна Седокова і Соня Сотник.

Під час мотиваційної розмови відома співачка і ведуча розкрили харків'янам і гостям Першої столиці всю таємницю шоу-бізнесу і журналістики, розповіли про свій кар'єрний шлях і не тільки. Говорячи про позитивні сторони соціального проекту Арт-Пікнік в Фельдман Екопарк, молода мама Анна Седокова в першу чергу зазначила, що із задоволенням би привезла сюди на відпочинок свою сім'ю.

"Мені здається тут все прекрасно, прекрасні самокати. Я б дітей своїх додала сюди! Вони б всюди бігали, а я в той час була абсолютно за них спокійна. Тому насправді єдине, чого тут не вистачає - це моїх дітей!" - сказала Анна Седокова.

У той же час улюблена радіоведуча всіх українців Соня Сотник зазначила, що Арт-Пікнік в Фельдман Екопарк - шанс на відпустку для тих, хто в ньому ще не побував.
"Мені в кайф тут, я ж у відпустці, - підкреслила ведуча. - Хоч п'ять секунд відчула себе у відпустці. Ми не встигли в цьому році нікуди поїхати, тому ось шанс побути трохи на пляжі з коктейлем".

Нагадаємо, що Арт-Пікнік weekends в Фельдман Екопарк - це масштабний соціально-культурний проект, який націлений на корисний відпочинок. Всі бажаючі можуть приїхати в Екопарк і не тільки насолодитися компанією 2 000 тварин, а ще відвідати понад сотню безкоштовних івентів: концерти, кіно під зоряним небом, зустрічі з цікавими людьми, тренування, майстер-класи, фотосушки, виставки, вернісажі та багато іншого. Організатори обіцяють, що Арт-Пікнік буде працювати кожні суботу та неділю до настання холодів.

Автор: Администратор сайта