Автосервіс Urban: СТО, де можна зробити все

09.08.2019 14:21 Суспільство
Фото: urban.kh.ua Фото: urban.kh.ua
Знайти надійний автосервіс, де можна швидко та вигідно вирішити будь–яку проблему зі своїм автомобілем – справжнє везіння. Це можна порівняти з дбайливим сімейним лікарем, який з будь-якої проблеми допоможе знайти правильний вихід без переплат і шкоди організму.

Багато автовласників змінюють десятки сервісів, але так і не знаходять постійне місце для обслуговування та ремонту. Однак у Харкові є автосервіс, де більшість нових клієнтів стає постійними. Давайте розбирати, що це за сервіс і в чому його унікальність?

Автосервіс повного циклу

Йдеться про майстерню urban.kh.ua, що обслуговує як автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння, так і сучасні електромобілі будь-якого виробника. Власники СТО були звичайними автомобілістами, яким у міру необхідності потрібна допомога різних фахівців. Для цього доводилося постійно шукати різноманітні сервіси, адже в одному місці весь комплекс послуг не міг надати ніхто. Тож вони прийняли рішення створити такий сервіс самостійно.

У результаті сьогодні СТО Urban:

  • має повний штат найкращих фахівців у місті;

  • працює на найсучаснішому обладнанні;

  • пропонує найкращий сервіс серед всіх автомайстерень.

Компанія створювалася для того, щоб зробити життя автомобіліста простішим і безтурботнішим. За час своєї роботи автосервіс довів, що такі завдання цілком здійсненні.

Популярні послуги сервісного центру

Цей сервіс отримав популярність у багатьох автовласників Харкова тому, що сюди можна просто пригнати машину з проблемою і через домовлений час отримати назад готовий та робочий автомобіль.

СТО Urban пропонує своїм клієнтам повний спектр робіт по транспортному засобу:

  • ремонт і обслуговування двигуна;

  • чіп тюнінг мотора;

  • кузовні роботи (полірування, бронювання, шумоізоляція);

  • ремонт і налагодження оптики;

  • ремонт ходової;

  • відновлення каталізатора;

  • виготовлення дублікатів ключів.

Фактично будь-яка проблема, що може трапитися з автомобілем, буде швидко діагностована за допомогою сучасного обладнання й усунена силами штатних фахівців. Не потрібно, наприклад, додатково шукати автоелектрика для вирішення проблем із проводкою, – в сервісі є абсолютно всі необхідні майстри високої кваліфікації.

Чотири вигоди для клієнтів СТО Urban

Якщо ви вирішили стати клієнтом автосервісу Urban, тоді повинні знати, які переваги компанія пропонує своїм постійним клієнтам:

  • Економія часу. Фахівці компанії можуть забрати ваш несправний автомобіль у будь-якій точці міста й після ремонту доставити його на своєму ходу до вказаного вами місця.

  • Ідеальна якість. Завдяки сучасному діагностичному обладнанню проблема знаходиться швидко й усувається без зайвих доплат. Після виконаних робіт обов'язково проводиться технічний контроль.

  • Фінансова економія. Будь-яка діагностика виконується на СТО безкоштовно. А налагоджені прямі поставки запчастин дозволяють купувати деталі клієнтам за дуже вигідною ціною, нижче, ніж в магазинах.

Автосервіс Urban – приклад того, як повинна працювати автомайстерня, націлена на комфорт і зручність кожного клієнта. Саме тому, що співпрацювати з компанією зручно, у неї з'являється дуже багато нових постійних клієнтів. Якщо ви ще не в їхньому числі – обов'язково завітайте та перевірте рівень сервісу особисто.