Більше 2000 щасливих дітей — результат першого дня роботи "Стриб-Парку"

28.08.2017 12:45 Суспільство
Найбільший батутний парк в Харкові 26 серпня почав роботу на торговому центрі «Барабашово».

Тільки за перший день парк відвідали більше 2 тисяч дітей. «Стриб-парк» — так назвали новий соціальний сервіс, зустрів маленьких любителів пострибати безкоштовними морозивом і солодкою ватою. Весела музика, аквагрим, аніматори і захоплюючі конкурси доповнили святкову атмосферу.

У планах адміністрації «Барабашово» — створення майданчика, де кожен покупець міг би безкоштовно залишити свою дитину під наглядом досвідчених педагогів і відправитися здійснювати покупки.

- Ідея створення батутного парку на «Барабашово» проста і зрозуміла. Щодня більше 15 тисяч дітей приїжджають з батьками до нас. Хтось готується до школи, хтось купує нову іграшку або просто потрібна якась обновка ... Найбільше на світі діти люблять дві речі - все нове і, звичайно ж, розваги. І це прекрасно, коли розваги сприяють зміцненню здоров'я і фізичної форми — директор ТЦ «Барабашово» Валерій Кирилко

Саме тому «Барабашово» створив наш «стриб-Парк». Адміністрація торгового центру працює, щоб кожна сімейна поїздка на «Барабашово» була не тільки вигідна, але і цікава, - додав Валерій Кирилко.

Автор: Администратор сайта