Більше харків'ян зможе економити на питній воді

12.08.2015 11:20 Суспільство
Фото: supersadovnik.com Фото: supersadovnik.com
Капітальний ремонт джерела по вулиці Тимурівців, 25 планують завершити до Дня міста.

Про це сьогодні, 12 серпня, в ході огляду ремонтних робіт повідомив директор Департаменту комунального господарства Віктор Кітанін. Джерело розташоване в Салтівському житловому масиві в Московському районі між станціями метро «Академіка Павлова» і «Студентська».

За словами Віктора Кітаніна, на території джерела встановили огорожу, лавочки, реконструювали і розширили одні сходи, невдовзі відремонтують другі. На сходах будуть облаштовані пандуси. 

Крім того, на території джерела встановили нові опори і світильники. Також тепер освітлена і вул. Тимурівців - на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Гвардійців Широнінців. 

У процесі капремонту територію навколо джерела заасфальтують, доріжки вимостять тротуарною плиткою, над бюветами облаштують навіси. У планах на наступний рік - побудувати через струмок, що протікає на території джерела, невеликий пішохідний міст.

За словами Віктора Кітаніна, ініціатором благоустрою цього об'єкта став Харківський міський голова Геннадій Кернес, до якого з відповідним проханням звернулися мешканці мікрорайону.

Нагадаємо, капітальний ремонт джерела на вул. Тимурівців, 25 почався в червні. На Північній Салтівці вже є капітально відремонтовані за останні роки джерела із зоною відпочинку - в Манжосовому і Кітлярчиному ярах.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта