Бізнес-Інкубатор дарує ідеї проектів і стартапів фрилансерам та айтішникам Харкова

Promo
02.04.2019 15:30 Суспільство
У Харкові 6 квітня ПриватБанк проведе безкоштовний тренінг-семінар «Бізнес-Інкубатор» для ІТ-фахівців та фрилансерів.

Спікери з IT-галузі поділяться своїм досвідом, інсайтами, які мотивують на реалізацію крутих проектів та стартапів. На слухачів чекає 5 годин якісного контенту, 2 спікери та нетворкінг, знайомство та живе спілкування однодумців.

Спікери: Антон Барановський, CEO at dtrea.io Тема: «Коли процес перемагає клас: важливо про продажі та делівері». Спікер розповість про міжнародні канали продажів, автоматизацію продажів та побудова процесу бізнес-девелопменту.

Ще один експерт  - Павло Обод, CEO Sloboda Studio. Тема: «Predictable revenue або передбачувані продажі: 7 кроків від хаосу до стрункої системи». Розповість про підбір співробітників і три рівні, процеси і CRM, метрики і мотивацію, а також про організацію сервісів при продажах та безперервну систему навчання і експериментів.

ПриватБанк традиційно підтримує розвиток малого та середнього бізнесу в Україні, допомагає впровадженню сучасних технологій та проектів. Для кожного, хто прагне йти вперед та розвиватись, корисно та важливо отримувати найактуальнішу навчальну підтримку та навички від авторитетних фахівців. ПриватБанк радий запропонувати IT-галузі тільки найкращі та найінноваційніші фінансові рішення. Для фрилансерів у ПриватБанку доступні: переказ грошей від закордонних та українських партнерів, безкоштовне відкриття валютних рахунків, обмін валют без комісії банку, оперативне зарахування валюти, а також цілодобове й дистанційне обслуговування через Інтернет-банк Приват24 та спеціальна лінія підтримки.

Черговий (уже третій у Харкові) Бізнес-Інкубатор стартує 6 квітня, вул. Благовіщенська, 1, коворкінг «Фабрика», початок об 11:00.

Вхід вільний за попередньою реєстрацією. Реєстрація - inkubator.pb.ua/calendar

Читайте також: ПриватБанк виплатив понад мільярд гривень монетизованих субсидій