Частина Московського проспекту буде перекрита майже весь квітень

01.04.2016 13:25 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі

Рух транспорту по проспекту Московському - на ділянці від вулиці Польової до вулиці Мефодієвської при русі в напрямку вул. Соїча - з 4 по 22 квітня, з 9:00 до 17:00 щодня, буде заборонено.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з капітальним ремонтом трамвайних колій по проспекту - на ділянці від вул. Польової до будинку № 181.

Об'їзд закритої ділянки буде здійснюватися в такий спосіб: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська - пр. Московський. На період проведення робіт буде організовано односторонній рух транспорту по вул. Польовій - на ділянці від пр. Московського до вул. Плеханівської при русі в бік вул. Плеханівської.

З Харкова до Ростова пустять ще один автобус

На час робіт (з 9:00 4 квітня до 17:00 22 квітня) по пр. Московському - на ділянці від вул. Академіка Павлова до вул. Кошкіна - буде заборонено рух трамваїв.

Крім того, з 9:00 до 16:00 в ці ж дні буде заборонено рух тролейбусів на ділянці від пл. Героїв Небесної Сотні до вул. Енергетичної. Тролейбус № 13 курсуватиме так: парк "Зустріч"- вул. Харківських Дивізій - пр. Московський - ст. м. "Московський проспект".

Микола Мельник

Автор: Администратор сайта