Через матч на “Металісті” перекрили центр та змінили рух автобусів (СПИСОК)

10.10.2013 09:26 Суспільство
http://www.mediaport.ua/ http://www.mediaport.ua/
Через п'ятничний матч збірних України та Польщі рух транспорту по вул. Плеханівській - на ділянці від пр. Гагаріна до вул. Польової - буде закрито з 7:00 11 жовтня до 00:30 12 жовтня.

Як повідомили в Департаменті транспорту, рух закриють у зв'язку з проведенням футбольного матчу Україна - Польща на ОСК «Металіст» 11 жовтня. У цей час рух транспорту закриють по кількох вулицях навколо стадіону: вул. Кірова - на ділянці від пл. Повстання до пр. Гагаріна; вул. Державінській - на ділянці від пр. Гагаріна до вул. Плеханівської;  вул. Тарасівській - на ділянці від пр. Московського до пров. Власівського; пров. Власівському - на ділянці від вул. Кремлівської до вул. Плеханівської; правоповоротному з'їзду з пр. Гагаріна до вул. Кірова.

Також з 18:00 до 23:30 11 жовтня кінцева зупинка автобусів №232 і 68 буде знаходиться біля ст. м. «Проспект Гагаріна».

Автобус №260е здійснюватиме висадку й посадку пасажирів на зупинці «Ст. м. «Завод ім. Малишева» та курсуватиме наступним чином: вул. Плеханівська - ст. м. «Завод ім. Малишева» (стоянка і розворотне коло по вул. Нехаєнка біля залізничної станції «Балашівка»).

На час проведення матчу зміниться шлях прямування наступних автобусів:

№251е: у напрямку до вул. Морозова: пр. Московський - вул. Польова - вул. Плеханівська і далі за маршрутом; у напрямку до вул. Богдана Хмельницького: вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Соїча - пр. Московський - і далі за маршрутом;

№244е: вул. Польова - пр. Московський і далі за маршрутом;

№11е: вул. Вернадського - вул. Малом'ясницька - пр. Гагаріна - пл. Руднєва - пр. Московський і далі за маршрутом;

№231е: пр. Московський - вул. Академіка Павлова і далі за маршрутом;

№211е: у напрямку до вул. Академіка Павлова: вул. Першої Кінної Армії - пров. Молчановський - пр. Гагаріна - вул. Вернадського - Червоношкільна набережна - пр. Московський і далі за маршрутом; у напрямку до вул. Першої Кінної Армії: пр. Московський - Червоношкільна набережна - вул. Вернадського - пр. Гагаріна - вул. Першої Кінної Армії і далі за маршрутом.

З 17:00 до 22:40 11 жовтня рух трамваїв по пр. Московському, вул. Кірова, вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Кірова до вул. Молодої Гвардії, і вул. Першої Кінної Армії - на ділянці від пров. Рибасівського до пр. Гагаріна буде заборонено.

У цей час трамваї курсуватимуть наступним чином:

№5: ст. «Вул. Одеська» - пр. Героїв Сталінграда - вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії;

№6: ст. «602 м/р» - Салтівське шосе - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна/вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії;

№27: ст. «Журавлівський гідропарк» - вул. Шевченка - ст. м. «Київська» - вул. Віринська - вул. Академіка Павлова - пр. Московський - вул. Кошкіна/вул. Морозова - вул. Плеханівська - вул. Польова - вул. Молодої Гвардії.

З 22:40 11 жовтня до 00:30 12 жовтня рух трамваїв вулицею Плеханівською буде заборонено.

Зазначимо, з 19:00 11 жовтня до 00:30 12 жовтня вхід і вихід зі ст. м. «Спортивна» і ст. м. «Метробудівників ім. Ващенка» будуть закриті, а з 14:00 до 18:00 10 жовтня і з 9:00 до 17:00 11 жовтня по вул. Плеханівській - на ділянці від вул. Кірова до пров. Власівського і по пров. Власовському будуть встановлені металеві огорожі.

Автор: Администратор сайта