Чи варто їхати на відпочинок в Емірати влітку

11.06.2019 12:45 Суспільство
Хтось вважає, що влітку в Еміратах надмірно жарко, а хтось віддає перевагу відпочинку в цій країні виключно влітку, з огляду на те, що вартість більш доступна.

Спека, що досягає 40 ℃, має безпосередній вплив на зниження цін, адже сюди навряд чи полетять ті, хто погано переносить таку високу температуру. Разом з тим, тут давно вже створюють відмінні умови для себе і для гостей країни, тому кондиціонери тут на кожному кроці. Тому якщо вас цікавлять тури в ОАЕ влітку — дивіться їх тут http://www.tui.ua/ і вибирайте кращий варіант за ціною і якістю.

Як провести день в Еміратах із комфортом

  1. Ранковий час — ідеально для відвідування пляжу. Ранній сніданок припаде до смаку навіть найвибагливішим туристам, адже влітку тут рясніють фрукти, у тому числі екзотичні, а також овочі. До 12:00 краще про запас накупатися і позагоряти. Якщо шкіра дуже чутлива до сонця — обов'язково беріть із собою сонцезахисні креми, тому що навіть вранці, незважаючи на те, що сонце ще далеко не на піку своєї активності, згоріти можна швидко.

  2. Удень, якщо не наситилися ледачим відпочинком на шезлонгу, — можете змінити локацію і переміститися до басейну. Вода в басейнах — до 26 ℃, і місцеві вважають цю воду прохолодною. Обідній час найкраще проводити в тіні і там теж не варто забувати про креми. Як варіант — провести час у закритих приміщеннях. Звичайно, можна поспати в номері під кондиціонером, але ще краще — відвідати торговий центр. Є міф про те, що в Дубаї дешевий шопінг. Насправді, щоб вигідно щось купити, потрібно не тільки знати місця, але і приїжджати сюди в сезон розпродажів і знижок. Не поспішайте купувати все підряд, щоб не переплачувати. Також можна відправитися на екскурсію.

  3. Вечір — час, коли можна знову повернутися на пляж. Тут вас навряд чи будуть розважати, як в готелях, що на курортах Туреччини. Анімація в Еміратах — швидше, виняток з правила. Тому вечірній час можна присвятити або пляжу, або прогулянкам по місту, або вечірнім екскурсіям, або ж релаксу в SPA, як варіант — відвідування місцевих ресторанів з автентичною кухнею.

Улітку в Еміратах величезна кількість найрізноманітніших заходів, які зацікавлять туристів. Виставки, танцювальні шоу, театральні постановки, каруселі, зоопарки, атракціони, тематичні ходи і багато іншого. Афіша розваг динамічно змінюється залежно від обраного Емірату. Менеджери туроператора TUI Ukraine з легкістю підберуть тур, який повністю відповідатиме побажанням і перевагам туриста. Звертайтеся на пошту [email protected] або телефонуйте за номером 044 299 77 88 і організуйте собі ідеальний відпочинок в Еміратах.

Читайте також: Скільки коштує відпочинок у літніх таборах Харківської області