Чим зайнятися у Львові в новорічні свята

Promo
27.12.2018 09:50 Суспільство
Фото: vlasne.ua Фото: vlasne.ua
Львів — це місто, де хочеться гуляти, насолоджуватися красою і відпочивати. Тут завжди атмосфера свята. Якщо ви ще думаєте, де зустрічати Новий рік, то можете без сумнівів зробити вибір на користь Львова. Як же зробити свято цікавим і насиченим яскравими подіями?

Насамперед, обов'язково подумайте, де будете жити. Це питання легко вирішується разом з Vlasne.ua. Портал, де зібрані найкращі пропозиції подобового житла у Львові та в Україні. Замовляйте онлайн квартиру на Vlasne.ua, тому що це абсолютно безпечно, бо на порталі є спеціальна система, яка не дозволяє ні господареві квартири, ні орендарю турбуватися за гроші, які надійно зберігаються до самого заїзду, що гарантує вдале проведення оренди.

Vlasne.ua — це житло з перших рук. Власники розміщують багато інформації і фотографій своїх квартир, що допомагає не помилитися при виборі житла. З порталом можна зняти квартиру на Новий рік у Львові без ризику, проблем і ту, яка буде підходити за всіма критеріями.

Львів епохи ренесансу і бароко

Хочете незвичайне свято, перенестися в часі, тоді замовте екскурсію львівськими замками. Це буде Новий рік в дусі минулих часів. Ви побачите таємничий Олеський замок, неймовірний Підгорецький і унікальний Золочівський. А щоб ще більше зануритися в цю атмосферу, потрібно відправитися в захоплюючу костюмовану екскурсію нічним Львовом. Так ви дізнаєтеся про містичні місця, про загадкові події і незвичайні традиції.

Активний Львів

Не збираєтеся сидіти за святковим столом, а хочете активні свята, тоді покатайтеся на ковзанах в самому центрі міста, де щорічно встановлюють каток. Ще можна поїхати за місто і провести свята, катаючись на лижах. Підніміться на оглядові майданчики і насолодіться красою святкового Львова.

Культурний Львів

Свята — це не обов'язково гучні компанії і застілля, в такому місті, як Львів, можна провести їх душевно, просвіщаючись і розвиваючись, при цьому дуже цікаво. У місті багато музеїв, які варто відвідати. Вони сповнені таємниць, легенд і цікавих історій. Загляньте в підземелля. Сходіть в оперний театр, один з найкрасивіших в Європі. Урізноманітніть свято хорошим концертом або цікавим спектаклем в одному з театрів.

Будь-яка ідея в цьому казковому місті зробить Новий рік незабутнім, наповнить його яскравими фарбами і приємними враженнями.