Чому багаті жінки відмовляються від розкошів. Старт нового телешоу

22.04.2014 06:37 Суспільство
http://tv.ua/ http://tv.ua/
На початку лютого на одному з українських телеканалів з успіхом стартувало реаліті-шоу «Панянка-Селянка».

Проста дівчина із села та доглянута леді з міста лише на три дні міняються своїм життям. До вашої уваги – пригоди у черкаському селі панянки з Харкова.

Вони живуть у паралельних світах – бідна селянка та багата мегаполісна штучка. Та за умовами шоу вони міняються всім: будинками, роботою, захопленнями і навіть друзями. Три дні «селянка» купатиметься в розкоші, ні в чому собі не відмовляючи, а от «панянка» практично копирсатиметься в багнюці.

– Щоб стати учасницею нашої передачі, треба бути не просто багатою чи бідною, а треба відповідати нашим критеріям: бути емоційною та харизматичною, – розповідає про секрети відбору до телепроекту його продюсер Юліана Райцина. – Ніби й не якісь такі особливі вимоги, але, усе-таки, пошук складний. Ми «копаємо» біографії, фобії, друзів, для того щоб героїня, яка приїде жити в це середовище, дійсно здивувалася, чогось навчилася, щоб для неї це було по-справжньому щось нове.

Чого тільки не доводиться терпіти світським левицям! На них чекають напівзруйновані хати, у яких, на перший погляд, узагалі неможливо жити, величезні домашні господарства з худобою, важка праця на полях і знайомство з місцевим колоритом. Для багатьох учасниць це стає справжнім виходом в іншу реальність, про існування якої вони до участі в шоу не мали жодної уяви. Але якщо бажання селянок пожити богемним життям є зрозумілим, то навіщо представницям вищих верств населення такі життєві експерименти – незбагненно.

– Це для них – як «Останній герой»: вижити в будь-якій ситуації! – розповідає продюсер телешоу. – Хтось хоче довести батькам, що може бути самостійною, може вижити, навіть якщо в неї заберуть усі ті машини та квартири, якими забезпечили батьки. Буває, що й самі батьки сприяють тому, щоб їхні діти йшли до нас у програму й бачили справжнє життя, а не те розкішне, до якого вони звикли. А деякі дівчата – це екстремалки, які хочуть отримати такий досвід і довести самим собі, що вони це зможуть. І, фекаючи, зі сльозами на очах, вони себе переборюють і роблять усе, що їм кажуть. До речі, у нас на проекті плачуть усі: і панянки, і селянки.

Та й «селянкам» доводиться зовсім не так солодко, як вони гадають. Адже за зовнішнім красивим життям так само криється нелегка праця. Звичайно, копання картоплі або торгівлі на ринку вони тут позбавлені. Але натомість перед ними відкриються двері салонів краси, в яких чекатимуть болючі процедури: пілінги, ліфтинги та інші незвичні речі. Яким же стає здивування дівчат, які звикли до «першого, другого і компоту», коли на тарілці замість доброї порції їжі лежатимуть самі лише овочі! Навряд чи «селянки» мріяли про дієти, виснажливі заняття до десятого поту у спортзалі та напружені ділові переговори.

Проте, за словами продюсера телепроекту, життя багатьох дівчат кардинально змінилося після участі в шоу.

– Панянки після проекту приїжджають з повністю очищеною головою, у них відбувається переоцінка цінностей, вони починають розуміти, що на ті гроші, які вони витрачають за один похід у ресторан, люди живуть місяць, – коментує Юліана Райцина. – Подивившись на батьків селянок, вони починають більше цінувати своїх мам і тат, більш турботливо до них ставитися. Насправді, деяким панянкам з міст навіть стає шкода селянок, і вони намагаються їм якось допомогти.

Катерина Терещенко, матеріал з газети "Слобідський край" №44 від 12.04.2014

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта